Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wklejam fotki mojej I przyczepy, dopiero zaczynam przygode z caravaningiem i jak sie spodoba to byc moze wymienie ja na cos młodszego. Ogolnie przyczepa jest w stanie idealnym, w srodku wyglada jak nowa, na zewnatrz tez zadnych uchybien, instalacja gazowa, elektryczna itp wszystko sprawne. Układ jezdny super - zaczep ze stabilizacja pomaga w jezdzie chociaz holownik nie ma z nia wiekszego problemu.

Do zobaczenia na jakims polu byc moze :hej:

Plany co do zmian:

- na zewnatrz zadnych - moze jedynie oswietlenie z zarowek zmienic na LED i jakies ladne kółko ALU - z epoki :jump:

- wewnatrz - oswietlenie LED, przetwornica 12/220 i trafo z 220/12 - wbudowanie akumlatora zelowego, zmiana wykładziny. firanek i zasłonek, montaz LCDka i zestawu SAT.

Chce zeby z zewnatrz przyczepa wygladała old school a wewnatrz była w miare nowoczesna.

post-125367-imported-dbf8c355-d2cb-4913-8861-e4f2ecf79eb3_thumb.jpg

post-125367-imported-d37c1d30-0246-4837-9f6b-0a42f6091fbe_thumb.jpg

post-125367-imported-6e6196be-709a-4492-9245-37a67f106f41_thumb.jpg

Opublikowano

Fajna jest. Gdzieś pisałem - mój brat ma podobną (tylko krótszą) - stacjonarną. Naprawdę w bardzo dobrym stanie. Nie ukrywam, że był to m.in. argument (nie jedyny) za Knausem.

[ Dodano: Pon 08 Mar, 2010 23:18 ]

Przy okazji modernizacji - polecam lekturę:

http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5634&start=0

Opublikowano

hej czytałem ten wątek - nawet byłem chętny na tą przyczepke - ale brak dokumentów mnie zniechęcił - za ta która kupiłem nakręciłem po pomorzu ok 600 km :hej: ale naprawde było warto.

Opublikowano

sarna1, no proszę kolejny Knaus :hej: . Mój pierwszy Knaus był z '75 roku i była podobna w środku do Twojej :jump: ,nawet miała takie same uchwyty szafek ,lampy przednie i tylne i nawet takie same uchwyty manewrowe. Tam w środku to był klimat prawdziwej przyczepy. A jeszcze miała oświetlenie na gaz !!!

Nie ukrywam, że był to m.in. argument (nie jedyny) za Knausem

To samo było u mnie :hej:

Opublikowano
Mój pierwszy Knaus był z '75 roku

To był dobry rocznik! :jump: Wiem, bo się w nim urodziłem ... :hej:

Opublikowano

super klasyk!!

gratuluje zakupu... :hop1:

Opublikowano

A Ty Sarna to się sprężaj z formalnościami, bo do Sławy to na tej papierowej nalepce to nie dojedziesz. A jak Ci się zaczep kulowy sprawdza? Odpina się? :hop1::hop1:

Opublikowano

No to co? Jedziecie do Sławy? Szczeciniaków będzie co nie miara. Prawie tylu ile z Poznańskiego. :piwko:

• 4 lata później...