Skocz do zawartości

Dethleffs 460 New Line

pkos

Rekomendowane odpowiedzi

Oto nasza aktualna przyczepa z poprzednim holownikiem.

Powoli staje się za mała, stąd zakup nowego pojazdu do ciągania i rozpoczęte poszukiwania nowej przyczepy.

Dethleffs New Line 460 rocznik 1999.

Dethleffs New Line 460 rocznik 1999.

post-123317-imported-3434cc57-39a2-4f3c-b8e1-4a7748350f67_thumb.jpg

Owszem, niczego sobie. Jest w dobrym stanie jak na swój rocznik. Nie wiem czy to zasługa producenta czy też po prostu poprzedni właściciel o nią dbał.

Kupiona w Centrum Campingowym w Kutnie w marcu 2008 roku.

Śmiesznie było, bo w przyczepie znaleźliśmy 2 przedsionki i namiot na rowery - przy czym żaden z przedsionków nie pasował do naszej przyczepy i naszych potrzeb. :hehe:

Jeden był do mniejszej przyczepy, drugi zimowy o szerokości 1,5m tylko jako przedsionek wejsciowy a my chcieliśmy pełny na całą długość i letni - z odpinanymi oknami.

Więc trzeba było dokupić :hehe:

Czasami mam wrażenie, że w komisach sami nie wiedzą co sprzedają.

Ale tak poza tym ten komis był całkiem OK.

Durango mamy dopiero od trzech tygodni. W zeszłych latach ciągałem ją Hondą Odyssey 3.5 V6. Też jej mocy nie brakuje - 245KM. :hehe:

Durangiem na razie przedwczoraj wyciągałem jakiegoś służbowego Opla Vectrę, który ugrzązł po osie w błocie niedaleko moich znajomych w Pruszkowie. Specjalnie nie czułem ciężaru...

Starałem się ciągnąć delikatnie żeby liny nie zerwać.

Durango kupione już pod następną przyczepę - marzy się nam Hobby 650 KMFe lub Knaus 650 FSK ew. Dethleffs 700MK - AdamH - zazdroszczę :jump:

Niestety te modele są trudne do trafienia - ale mam czas, poczekam i znajdę.

:jump:

[ Dodano: Pon 08 Mar, 2010 09:17 ]

No cóż, nadspodziewanie szybko trafiła nam się przyczepa o jakiej marzyliśmy (właśnie ściągnąłem ją z Holandii - jak ją obfotografuję to obiecuję opisać i umieścić zdjęcia w nowym temacie - jest piękna :hehe: ). W związku z tym nasz Dethleffs jest do sprzedania.

Umieściłem info na forum w wątku ogłoszeniowym oraz tutaj:

http://www.karawaning.pl/component/option,com_marketplace/page,show_ad/catid,6/adid,761/Itemid,45/

Zapraszam do negocjacji i obejrzenia.

[ Dodano: Nie 23 Maj, 2010 21:46 ]

Nasz Dethleffs ma już nowych właścicieli - pozdrawiam ich, jeśli zachęceni przeze mnie zajrzeli na to forum. :hehe: