Skocz do zawartości

Chateau Cantara 2000 z Katowic-Prośba o opinie

bolek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim.Jesteśmy z żoną zainteresowani tą przyczepką http://allegro.pl/item930881739_przyczepa_chateau_cantara_2000.html

Czy moge prosić fachowców o opinie?

p.s. Cały czas czytamy forum i wiemy już co i jak ale może ktoś z was już oglądał tą budke? Dzięki za pomoc :bukiet: Pozdrawiamy

Witaj bolek powiem ci tak znam układ takiej przyczepki bo mój znajomy taką posiada i nie raz w niej byłem rozmieszczenie i funkcjonalność jest na dobrym poziomie,materiały też :bukiet: co do tej to po prostu najlepiej jak byś sam obejrzał no i oczywiście zakładając że wszystko gra zalecam negocjację ceny.Generalnie budka godna uwagi :hehe:

Dako dziękujemy za pomoc :bukiet: dzwoniłem do właściciela i powiedział że taniej niz 8tyś.zł nie sprzeda,myśle że to i tak jest dobra cena jeżeli stan techniczny i wizualny zgadza się z opisem i ze zdjęciami.Jade jutro do Katowic ogladnąć i może zakupić :hehe:

bolek cieszę się że ci moja opinia mogła pomóc jestem pewien że będziecie z żonką zadowoleni,a cena myślę że jest i tak dobra.Popatrz i na hak :bukiet: powodzenia :hehe:

[ Dodano: Pon 22 Lut, 2010 17:25 ]

Dodam jeszcze że te przyczepki mają super dopasowane przedsionki no zakładając że ten na foto jest fabryczny zresztą wszystko zobaczysz :hehe: :hehe:

Jeszcze raz dziękuje,jade jeszzce przed Katowicami zobaczyć przyczepki tutaj http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1893813&order=p&change_view=1 Wybór dość spory ,pytanko czy jest coś ciekawego co rzuca się wam w oczy do 10 tyś,zł? Dziękuje :bukiet:

Życzę Ci bolek udanego i przemyślanego zakupu. Wiesz przecież, że pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł...Ja w swojej przygodzie z karawaningiem zmieniałem trzy razy przyczepki ale nigdy nie decydowalem się na zakup, kiedy na dachu lezała kupa śniegu a budka była brudna jak nieboskie stworzenie. Fachowcy mają sposoby na odpowiednie przewietrzenie żebyś nie poczuł stęchlizny a przecieki elegancko zamaskować! Idealną byłaby prezentacja przez sprzedającego, kiedy przyczepka jest wymyta a przedsionek rozstawiony. Właśnie tego doswiadczyłem i nie miałem potem przykrych niespodzianek w stylu brakujących elementów stelaża czy naderwanego przedsionka bądź zamaskowanego wgniecenia.

Powodzenia w zakupie!

No dokładnie nie przypalam się broń Boże,jade oglądnąć,niezbyt chętnie podchodze do tego handlarza z Krakowa co ma 30 przyczep na allegro wolę kupić od osoby prywatnej bo wiem co handlarze potrafią zrobić z kupą złomu :/ Dlatego wpadła mi w oko ta z Katowic,właściciel ma ją 2 lata w dodatku serwisował ją rok temu w jakimś warsztacie wymienił to co w ogłoszeniu+nowy zasilacz prądu i nowe opony,z rozmowy wygląda że ma pojęcie o przyczepach,stoi na parkingu strzeżonym,używana w sezonie letnim,nie stoi jako domek na działce a z tego co wyczytałem jest bardzo ważne,podobno nie cuchnie jest sucha i szczelna,jestem umówiony na godz.14 na oglądanie.Trzymajcie kciuki :bukiet: Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam

Ja myślę boluś że ty już masz cepke jeśli jest taka jak opisane to będzie :hehe: ale fakt oczka szeroko otwarte na całość i coś wytargaj w cenie :bukiet::hehe: Powodzonka

Witam - bolek wysłałem Ci na PW wiadomość - przeczytaj ją i sprawdź tą jeszcze ofertę.

Pozdrawiam

Witam.No czytałem,dzięki za podpowiedz ,dzwoniłem,nie ma przedsionka,ogólnie gość mówi że stan dobry rok.1989,stoi gdzieś pod lasem pod Krakowem.link do aukcji http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-sprzedam-inne-Sprzedam-przyczepe-cempingowa-W0QQAdIdZ126507147 Ja o

Ja myślę boluś że ty już masz cepke jeśli jest taka jak opisane to będzie ale fakt oczka szeroko otwarte na całość i coś wytargaj w cenie Powodzonka

Dako ja już jestem tak podniecony że chyba nie usnę,zawsze tak mam jak kupuje coś co pokrótce spełnia moje marzenia :bukiet:

Bolek jak będziesz jechał oglądać zabierz ze sobą jakąś osobę bezstronną aby Ciebie studziła. Oczywiście niech to będzie osoba która ma coś wspólnego z cycepkami lub kamperami.

AKIISJG cała rodzina przypalona :bukiet: biore kolege ale to chyba bardziej do towarzystwa niż co by miał studzić moje emocje :hehe:

A tak serio to dopiero 3 sztuka którą będe oglądał więc podchodzę spokojnie :hehe: No ale jak to zawsze przed snem 1000myśli przechodzi przez głowe :hehe: