Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy czy chcesz ją sprzedać i sondujesz?.

Czy chcesz ją kupić i chcesz wiedzieć czy warto?

Dla mnie za dużo

Pozdrawiam

Opublikowano

No niekoniecznie za droga, widać ża ładna i zadbana.Dobrze utrzymane Ardie z tego rocznika i z tym wyposażeniem chyba tak stoją. Ale zdjęcie to nie real. Trzeba zobaczyć osobiście.

Opublikowano

Dzięki za uwagi,po prostu rozglądam się za kupnem przyczepki tej wielkości.

Opublikowano

markb Podobną przyczepę w podobnym stanie ale rocznik koło 1992 a więc bardziej nowoczesną dostaniesz za te same lub podobne pieniądze. Sezon na tanie przyczepy jeszcze trwa. Jak lody i śniegi puszczą to ceny też puszczą i pójdą w górę. Warto się pospieszyć.

Opublikowano

Lepciak

śniegi puszczą to ceny też puszczą i pójdą w górę. Warto się pospieszyć.

To fakt przedmówca ma rację :niewiem: to samo tyczy się różnego rodzaju akcesoriów karawaningowych niestety.

Opublikowano

adamkwiatek

ja bym nie zamieniał znanego nieszczęścia na nieznane, tylko coś ewentualnie przerobił

Człowiek to taka istota która ciągle zmierza ku lepszemu. W swoim życiu zmieniłem 7 przyczep zanim znalazłem tę właściwą która całkowicie nam odpowiadała. I wtedy żona zapytała: a może kampera? I z uwagi na jej chorobę znowu dokonałem zmiany. Żona zadowolona a ja mam mieszane odczucia.

Myslę, że markb również szuka czegoś bardziej odpowiedniego dla siebie.

Opublikowano
Zwróć uwagę, że WC nie jest z kasetą tylko wolnostojące a więc trudniejsze w opróżnianiu.

W czym Lepciaczku widzisz trudność w opróżnianiu bo ja różnicy miedzy kasetowym a wolno stojącym w opróżnianiu nie widzę. I z jedno i drugie trzeba wynieść i wylać.

Opublikowano
I z jedno i drugie trzeba wynieść i wylać.

co fakt to fakt jak się narobiło to trzeba wynieśc :ok::piwko::piwko::niewiem::ok:

[ Dodano: Nie 14 Lut, 2010 18:48 ]

Dzięki za uwagi,po prostu rozglądam się za kupnem przyczepki tej wielkości.

Proponuję ci też http://www.autogielda.pl/ są tam ogłoszenia w dziale przyczepy,których nie ma np.na allegro z racji minimalnych opłat za ogłoszenia.Można też tam coś ciekawego znaleźć.

Opublikowano

ed

W czym Lepciaczku widzisz trudność w opróżnianiu bo ja różnicy miedzy kasetowym a wolno stojącym w opróżnianiu nie widzę.

Jest różnica w sposobie opróżniania, ponadto toaleta z kasetą jest na stałe związana z przyczepą a wolno stojąca w sprzyjających warunkach może sobie po przyczepie pohulać.

Opublikowano

Wszystko fajnie koledzy,ale markb chce chyba kupić przyczepkę a nie kibelek :niewiem::ok:

Opublikowano

Dako masz rację ,zależy mi na przyczepie ale kibelek jest nieodzowny, a koledzy skończą ten temat na antenie satelitarnej lub na działaniu zaczepu w przyczepce. :niewiem:

Mimo wszystko dzięki za zainteresowanie tematem.