Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Nadszedł czas by odmłodzić tabor turystyczny, dlatego więc proszę o opinie , konkretnie plusy i minusy przyczepy marki Bayerland. Dzięki za wpisy o tej przyczepie, a zwłaszcza za słabe strony tej marki, które najbardziej mnie interesują.

Pozdrawiam i do zobaczenia :jump: (myślę, że z nowym domkiem) :jump:

ps. poprawiłem błędnie wpisaną markę przyczepy w temacie przepraszam

Opublikowano

Man przyczepę Beyerland (zwróć uwagę na pisownię). od jesieni. Ale jeszcze nie byłem z Nią w trasie. Zamierzam od kwietnia ostro ją przetestować. Na razie podoba mi sie wszystko. Jak będzie???

Zobaczymy

Opublikowano

przepraszam za literówkę :jump: .ale też ładnie brzmi ,choć za wiele to nie wiem ...................

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
  • Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.