Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję dla znajomego przyczepy. Chciałbym zapytać najpierw kogoś z forum. Ma to być większe od Niewiadówki, z ogrzewaniem.cena 3-5 tys. Idealny byłby mój Wilk, ale już sprzedałem. Jeśli ktoś zmienia przyczepkę, proszę o kontakt.

Opublikowano

mam dwie w tym stylu wilka 83 rok i jeszcze jedną podobną 80 rok cztero-osobowe. fotki mailem mogę podesłać.pozrdawiam

Opublikowano
mam dwie w tym stylu wilka 83 rok i jeszcze jedną podobną 80 rok cztero-osobowe. fotki mailem mogę podesłać.pozrdawiam

Bardzo chętnie obejrzę. Podrzuć jak będziesz miał czas :hehe:

Zerknij tutaj: http://www.allegro.pl/ite...rel_rs_34s.html Bez ogrzewania ale super sprawa. Sprzedaję bo mam inny plan na karawaning.

Pozdrawiam

Kamil

Oczywiście przedstawię koledze :hehe:

Opublikowano

Od pewnego czasu szukam możliwości zamiany swojej Adrii Touring 360 z prawie nowym przedsionkiem /dwa sezony/ na trochę większą, koniecznie z łazienką i ogrzewaniem gazowym. Nigdzie na aukcjach nie spotkałem oferty zamiany więc moze na tym forum będzie ktoś zainteresowany? Dodam, że przyczepka jest w bardzo dobrym stanie jak na swoje 25 lat, zimuje zawsze pod wiatą. Ten model jest aktualnie wystawiony na Allegro w kilku egzemplarzach.

pozdrawiam

Tomasz

Opublikowano

tomano, pytaj w komisach czy w rozliczeniu nie wezmą Twojej przyczepki, ja tak zamieniłem budki jesienią 2008.

Fakt finansowo tracisz,a zyskujesz czas, bieganie z kupującymi.

Zajechałem ze swoją dopłaciłem i zabrałem inną.

Opublikowano

Wirek - aż tak bardzo mi nie zależy abym musiał szukać zamiany po komisach: mogę w każdej chwili sprowadzić sobie przyczepkę z Holandii /pracuje tam mój kumpel i "siedzi" w temacie/. Chciałbym dokonać uczciwej transakcji: oddaję swoją w zamian za podobny stan tzn. zadawalający od nieanonimowego miłośnika karawaningu. np. z tego forum.

pozdrawiam

Tomasz

Opublikowano

Panie TOMANO a jaka Cię interesuje przyczepa? rok? ilość miejsc? długość? i ile chcesz wydać przy dopłacie?

Opublikowano

Robixxx - pasowałaby mi np. Adria Optima 440B z końca lat osiedziesiątych lub podobna ale nie większa, dopłata to drazliwy temat: oczywiście jak najmniejsza!