Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam informacji o osobach prywatnych, które chcą sprzedać przyczepkę dla 4 osób, dmc do 1100 kg, z wc kasetowym i prysznicem. Przedział cenowy to 8 - 10 tys.

Chcę się wybrać w okolice Wrocławia, więc jeśli ktoś poleciłby mi które komisy odwiedzić (chodzi mi o sprzedawców mających zadbane pewne przyczepki) to z góry dziękuję.

A od kiedy ceny przyczep rosną? Czy sezon już się zaczyna?

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

krupekjr, pojedź do Radwanic przy ul Wrocławskiej przy drodze nr 94, to jest wylot z Wrocławia w kierunku Oławy, Brzegu prawie tuż za tablicą informującą koniec, początek miasta.

Jak w tym dniu nie będzie takiej przyczepki jakiej oczekujesz dogadasz się z gościem - przyciągnie Ci. Jest to mały komis, ale stan przyczep przyzwoity facet dba bardziej o jakoś, a nie ilość.

Opublikowano
A od kiedy ceny przyczep rosną? Czy sezon już się zaczyna?

Pozdrawiam.

z tego co obserwuje, to teraz spadły, tzn na początku roku

myślę że jeszcze z miesiąc będzie bez zmian, a jak zrobi się cieplej to coś ruszy

inna sprawa, że wybór jest teraz ten sam co jesienią ...

duże komisy są zawalone sprzętem i nic nowego nie wstawiają

osoby prywatne też pewnie pochowały budki na zimę i wystawią je jak się ociepli

Opublikowano
facet dba bardziej o jakoś, a nie ilość.

to może być problem :piwko::hehe: Dla 4 osób, z prysznicem i toaletą kasetową za 8-10 tys. w dobrym stanie? To raczej niemożliwe.

Opublikowano

kocur, miałem na myśli ilość przyczep u niego nie ma za dużego wybory, ale to są budki w dobrym stanie.

Opublikowano

4 osoby, łazienka z prysznicem i kasetą - możliwe, a na dodatek przedsionek, zarejestrowane (bez dodatkowych opłat po zakupie) no i dobra marka - Hobby. Sprzedałem taką pod koniec listopada :-)

http://allegro.pl/item825586880_zarejestrowany_idealny_hobby_4os_prysznic_przedsio.html

a cena - przekroczyła 10k o dosłownie kilka groszy :piwko:

powodzenia w poszukiwaniach - na pewno znajdziesz to czego szukasz, tylko wytrwałości!

Opublikowano

Witam, jeśli jesteś zainteresowany przyczepką z Anglii warto podjechać do Komornik tóż przed Środą Śl. Mają tam ze 20 przycep w cenach od 7tyś . Co do stanu technicznego ,nie chcę się wypowiadać ponieważ nie mam doświadczenia w ocenie ich stanu. Firma wpcaravans.pl, na allegro sprzedający :Eczki

Opublikowano

eddie65, te kilka groszy to 1 490,0 PLN. Wielu poszukiwaczy za takie pieniądze najchętniej kupiłoby całą przyczepę. :piwko::hehe:

Widziałem kilka razy Twoje przyczepy na allegro. Faktycznie ceny nie są zbyt wygórowane. Ale o tym, czy przyczepa jest w porządku można mówić dopiero po tym jak się ją powącha.

Opublikowano

kocur -> jak najbardziej zgadzam się co do rozmowy o przyczepach dopiero po osobistym obejrzeniu,

tylko jeszcze małe sprostowanie - 11 490 to była cena "na dzień dobry", wywoławcza, przecież każdy chce negocjować po przyjeździe i jakiś zapas musi być, dlatego piszę - ostatecznie naprawdę cena niewiele przekroczyła 10k :-)

Opublikowano

Witam,

odnośnie komornik to śledzę ich ofertę, i mają (jak na początek) atrakcyjne ceny. Wiadomo, że trzeba pojechać i zobaczyć, dlatego szukam osób które kupowały lub znają się na rzeczy, czy sprzedawca nie oferuje szrotu.

Wybieram się tam w poniedziałek.

Jeżeli chodzi o moje wymagania to wiadomo że mogą ulec modyfikacji w zależności od tego co się zobaczy.

Doświadczenie mam żadne, prawdę mówiąc to nigdy nie byłem nawet w środku przyczepy, więc moje rozważania to czysta teoria.

Jednak kupując coś staram się zgłębić temat na maxa, żeby wiedzieć co kupuję.

Nie napalam się i nie liczę na super ofertę bo wiem że za jakość trzeba płacić, obawiam się jedynie wydania kasy za coś co nie będzie jej warte.

Opublikowano

Wybieram się w przyszłym tygodniu po odbiór przczepy którą znajomy zarezerwował. Jadę ocenić czy nadaje się do czegoś :) Obejżę inne i opiszę po powrocie.

Opublikowano

Miałem okazję być w Komornikach i pooglądać kilka przyczep. Jednak co do stanu zastanawiam się, czy przy takiej pogdzie można obiektywnie ocenić stan techniczny ( przecieki,nieszczelności itp).Przyczepki są mocno zmarznięte i wydaje mi sie, że wszystko jest sztywne.

Poza tym moim zdaniem goście są zoriętowani w temacie ,przed sprzedażą robią przegląd,szykują papiery do rejestracji,oraz robią (jeśli potrzebne )instruktaż obsługi poszczególnych urządzeń w przyczepie .

Opublikowano

bluesmen, muszę jechać w poniedziałek, bo mam sprawę we wrocku, i przy okazji chcę zajechać w kilka miejsc. Być może znów będę jechał tylko zobaczyć przyczepy to możemy pojechać razem.

Jak coś to poniedziałek 7 rano wyjazd ze szprotawy.