Rysiaczek Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Tak sobie pomyslałem ze może by sie wypowiedziec w większej formie niż post ! Jak sie Wam spodoba pociągne dalej ! Pozwoliłem sobie na dołożenie tekstu Rysiaczka w formacie PDF. Zauważyłem, że Forumowicze mają czasami problem z otwarciem w pliku w formacie DOC (Word), może teraz będzie łatwiej. Generalnie najlepiej, po kliknięciu wybrać zapisz na dysku, a dopiero później zapisany tekst otworzyć. Nie zawsze wybranie tylko otwarcia załącznika spowoduje skojarzenie rodzaju pliku z programem. Tomekk felieton_nasza_gwiazda_122.pdf Felieton Nasza Gwiazda.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 ciekawe coś w tym jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekwwa Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Przeczytałem dwa razy. Taki tekst pozwala na refleksję i nabranie dystansu. Rysiu, a może założysz bloga ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.b tulipan Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 ENTER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 To zdanie Brak słońca powoduje to całe zamieszanie w naszych ośrodkach dowodzenia zwanych mózgami najlepiej chyba tłumaczy wszystkie utarczki jakie ostatnio pojawiły się na forum. Panie i Panowie byle do wiosny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Rysiaczku dobrze to ujęte jednym słowem życzmy sobie więcej słońca i pozdrawiajmy OBY DO WIOSNY. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Rysiu , czytam i czytam i popadam w skrajne stany uniesień ducha. Od refleksji do rozbawienia . Na końcu oplułem ze śmiechu monitorek. Wiem ,że piszesz felietony , publikuj ich więcej .Zrobisz nam wielką frajdę , a i nauka z tego dla nas tez płynie. Pozdrawiam Ciebie serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSJG Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Boguś Twoje ENTER zabrzmiało jak AMEN Rysiaczku jesteś wielkim, prawdziwym guru tego forum i proszę nie zmieniaj się i nigdy, przenigdy nie mów żegnajcie czy wypisuję się. Pozdrawiam Artur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.b tulipan Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Boguś Twoje ENTER zabrzmiało jak AMEN dalej, dalej, dalej tak to leciało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfizyk Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 niezłe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Rysiaczku, myślałem, że Ty to: wspaniałe nalewki, zdjęcia, przebrania itd. (długo by wymieniać). Do tej listy trzeba teraz dodać jeszcze felietony Gratki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 No, przeczytałem. Dobre i zgodne z prawdą, dlatego w okresie zimowym nic nie powinno się na forum zmieniać, a userzy powinni starać się być bardziej wyrozumiali dla innych userów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJoe Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Boguś Twoje ENTER zabrzmiało jak AMEN bo to modlitwa informatyków W imię ojca i syna i ducha św. Enter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Święta prawda. Rysiu, wskazuj nam niepokornym drogę do z(a)bawienia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts