Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedzielę 10.01.2009 o godzinie 17 przed Ratuszem spotykamy sie z Rysiaczkiem . Jeżeli ktoś ma czas i ochotę serdecznie zapraszamy.Później przejdziemy do knajpki Chłopskie Jadło.

Opublikowano

Pójdziemy do restauracji ,,Sami Swoi,, albo do Gospody pod koziołkami . Tam jest fajna karkóweczka ,,Pawie oczko ,, a także wyborne pierogi . :hehe::ok::jesc::-]

Oczywiście krew mnie zalewa że nie moge być na piątkowym spotkaniu w Mandragorze . Pozdrawiam wszystkich uczestników jubileuszowego spotu ! :bzik:

Opublikowano
Pójdziemy do restauracji ,,Sami Swoi,, albo do Gospody pod koziołkami . Tam jest fajna karkóweczka ,,Pawie oczko ,, a także wyborne pierogi

Spotkanie o 16.30 przed Ratuszem .

Opublikowano

Już po spotkaniu :piwko: . Było bardzo miło, Rysiaczek jest niesamowity , jedzonko wyśmienite ( zdaliśmy się z Lusią na naszego smakosza) , żeberka z grilla z pieczonymi ziemniaczkami ozdobionymi gzikiem , zasmażana kapustka mmmmm marzenie, na deser tort truflowy i serniczek w polewie truflowej z orzeszkami. Dzięki Rysiu . :bzik:

Później spacer zaśnieżonymi ulicami do Zamku na pokaz światełka do nieba, i pożegnanie . :bukiet:

Rysiu zawsze mile i serdecznie Ciebie witamy i na Ciebie czekamy .

Opublikowano

Ja tez dziekuję za miły wieczór . Zawsze bedę zakręcał w kierunku Poznania ! :bzik:

Jasiu ! Nie było oczka gdyz moja Basieńka połozyła ,,Łapę ,, na wisniowych słojach .Dopiero będą udostępnione na Nasze karawaningowe imprezy . Serce mam dobre i do Zlotu by nic nie zostało ! :bukiet:

post-114791-imported-6cc54c68-1afb-455f-8df9-31e1450b1d5e_thumb.jpg

post-114791-imported-009711e0-0ef7-454b-9a0f-582f65cd9c73_thumb.jpg

post-114791-imported-0d661c11-7eec-45fc-813c-a0b574a731e9_thumb.jpg

Opublikowano

Rysiaczek , a może byś tak kiedyś "skręcił " przez Częstochowę .U nas też są fajne "knajpki".Dołączyło by trochę karawaningowców z okolicy i też by było fajnie.Pozdrawiam : :bzik::ok::bzik: Miła atmosfera na tych zdjęciach. :bzik::bukiet::piwko::jump:

Opublikowano

A do nas Rysiaczku :bzik:

Kiedy skręcisz? :piwko:

Już z Edim na ten temat knuliśmy spisek :bukiet:

Ślumorki :bzik:

Opublikowano

Właśnie dzsiaj ciupałem przez Cżestochowę ! Zaopatrzyłem sie w KFC w kubełek pikantnych rózności na kolację / Jakby kto pytał to ja te Kfc przy trasie budowałem / i popędziłem dalej w Polskę !

Grazynko ! Myślę że się spotkamy jakoś w lutym !

janbas ! jak tylko będzie okazja to zrobimy balangę . Będę zaszczycony ! :bzik::bzik:

z Częstochowy mam także wspomnienie . Budując maleńki salon Ery na rogu Kościuszki z Alejami NMP , nocowalismy na Katedralnej . Dochodząc do ul. Piłsudckiego stoją budki z frytkami ! W jednej z nich / ale tylko w jednej / był wspaniały kurczak z rozna z frytami / . Niestety tajemnicy kobitka nie zdradziła , jeno wspaniały smak pozostał ! :bukiet::piwko: Inaczej smakuje sułtański stek np. w restauracjach SPHINX-A w Katowicach a inaczej w Warszawie / ta sama receptura /. Błędem takze jest mniemanie że droga knajpa zaspokoi nasze podniebienie . WSZYSTKO ZALEŻY OD KUCHARZA !!!

Opublikowano

Widzę "Rysiaczek" że zostawiłeś ślady swojej pracy również w Częstochowie. :-][Chwała Ci za to] A KFC jest około 800m od mojego miejsca zamieszkania.W budkach na Katedralnej , czasami coś "wrzucę na ruszt" , no ale ,najlepiej jest podyskutować o tym i o innym ,przy piweczku i przy dobrym daniu.Do zobaczenia przy :bzik::bzik::bzik::bukiet::piwko::jump: Pozdrowionka -janbas56- Janusz. :ok: