Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy Admini przygotowali jakieś niespodzianki ?

pewnie, że tak dostaniemy zezwolenie na - zrobienie 3500 przysiadów i tak zwanych pompek :), po obżarstwie sylwetowo , noworocznym - jak znalazł :hehe: , a i na kaca pomoże :mikolaj:

Opublikowano
pewnie, że tak dostaniemy zezwolenie na - zrobienie 3500 przysiadów i tak zwanych pompek :ok: , po obżarstwie sylwetowo , noworocznym - jak znalazł :hehe: , a i na kaca pomoże :ok:

hola, hola! A jak to jest z numeracją?

Ostatni user, który dołączył, Ryszard49, ma ID=4376 czyli bliżej 4500 niźli 3500 :)

A ja se tak patrzyłem na te ID... i miałem nadzieję na otrąbienie 4,5 tysięcznego usera :mikolaj:

Jak sądzę ilość użytkowników forum jest różna od ilości ID, bo ktosik został wykasowany z forum..?

ADMINI kochani! :) nie można w miejsce skasowanych userów wstawiac nowych? :pupa: Porządek jakiś byłby i mógłbym wtedy ogłosić czteroipółtysięcznego użytkownika K.pl :):)

Opublikowano

Numeracja wewnętrzna -id, po pierwsze zaczyna się od 2 a po drugie nie ma zachowanej ciągłości. Na dole strony głównej forum jest podana aktualna ilość użytkowników, listę użytkowników można sortować wg kolejności rejestracji i tak jeśli widać że jest ich np 3506, można zobaczyć kto był 3500. Ja ew. mogę ustalić w inny sposób kto jest n-tym użytkownikiem. Nie jest możliwe żeby identyfikator użytkownika to wskazywał.

Opublikowano

ha, czyli jednak....

Nie będzie rozbijania butelki szampona, uścisku dłoni prezesa i uśmiechu Admina (odciśniętego w betonie zbrojonym), mogącego służyć jako np. biurkowy przycisk do papieru. :bzik:

Tak wiadomo, zawsze we wszystkich konkursach, największy problem to sponsorzy nagród.

Chociaż ja, mogę użyczyć betoniarki, jak by powyższe miało wejść w życie.

:hehe:

:ok:

Opublikowano

Andrzej, no może zrobimy uroczystą akademie , przemowy admina na temat osiągnięć , żadnych negatywów , na początek przy fanfarach wniesienie naszej flagi następnie przemowy innych oczywiście pochwalne ( opozycja nie będzie wpuszczana, coś na wzór zjazdu PZPN ) wskazane głośne okrzyki na cześć admina i forum ( wcześniej treningi , by nie było plamy).

Pamiętasz poprzednią epokę , więc wiesz jak to powinno wyglądać :hehe::bzik:

Opublikowano
On jest czujny i pierwszy startuje z kampanią.

To może WIREK NA PREZYDENTA

Jaki prezydent hihi w poprzedniej epoce to był pierwszy sekretarz :hehe:

Opublikowano
to był pierwszy sekretarz

Jak zwał, tak zwał - tak się rozmarzyłam, że dobrze byłoby mieć "swojego człowieka" tam na górze :hehe: