marek Posted June 18, 2007 Myślę że warto za wczas umieszczać ciekawe rzeczy w naszej dziedzinie tym bardziej że cena zawsze rewelacja Stopień do przyczepy: http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20070625.p.Stoek Suszak - ja mam taki i zakładam na okno: http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20070618.p.Suszarka_wieszak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Serek Posted June 19, 2007 ... co do suszarki to fakcik -super rzecz... ...ale stopień troszke mizernie wygląda ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawwl Posted June 19, 2007 Podobnnego stołka używałem jako stopnia przez 2 sezony w lym roku kupiłen typowy stonień do przyczepy bo tamten poprostu się pokruszył Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andriu Posted June 19, 2007 Podobnnego stołka używałem jako stopnia przez 2 sezony w lym roku kupiłen typowy stonień do przyczepy bo tamten poprostu się pokruszył U mnie za stopień robi kista po "Warce" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Serek Posted June 19, 2007 ] U mnie za stopień robi kista po "Warce" ...ale nie pełna browarków Quote Share this post Link to post Share on other sites
szary11 Posted June 19, 2007 dziś byłem w lidlu i nic już nie było z tych gadżetów. Kupiłem jedynie przewodnik po wycieczkach po polsce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrsulki Posted June 20, 2007 kistaA co to za cudo w Szczecinie piwo jest w skrzynkach Quote Share this post Link to post Share on other sites
marek Posted June 20, 2007 A co to za cudo w Szczecinie piwo jest w skrzynkach Ba wszędzie jest u nas kaucja za skrzynkę 30 zł i sobie bierzesz (drogi stopień ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Serek Posted June 20, 2007 panowie , a jaką nośność ma taka skrzynka??? ja zrobiłem (przerobilem z starego krzesła) stopień i jego nośność jest ddddduuuuużżżżaaaa--208kg wytrzymał, ale trzeszczało heheheh Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andriu Posted June 20, 2007 kistaA co to za cudo w Szczecinie piwo jest w skrzynkach Kista, kratka, skrzynka... nie jesteś piwoszem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrsulki Posted June 20, 2007 Piwo piję często o kistach nie słyszałem, może to jakaś gwara lokalna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marek Posted June 20, 2007 Piwo piję często o kistach nie słyszałem No bo mizerne ilości Quote Share this post Link to post Share on other sites
kiszon Posted June 20, 2007 Mrsulki, ale jak wiem to ty w takich kartonach kupujesz a nie kistach , skrzynkach itd.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrsulki Posted June 20, 2007 W kartonach to niektórzy dobre wino kupują, ja kupuję w zgrzewkach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
szary11 Posted June 20, 2007 Niby z piwem mam do czynienia, ale o kistach też nie słyszałem Chiba 2 miliony hektolitrów jakie w zeszłym roku nagotowaliśmy to za mało Quote Share this post Link to post Share on other sites