francesco Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Witam, od czasu jak koleżance z forum skradziono przyczepę, zwracam uwagę na pozostawione w dziwnych miejscach cepki. Dziś na trasie zauważyłem ładą cepkę na parkingu przy lesie. Nie mała podpiętego holownika - tym bardziej mnie to zastanowiło... Był to jakiś całkiem łądnie utrzymany "anglik". Cb radio szybko rozwiało wątpliwości. Okazuje się, że Panie Tirówki obecnie stacjonują w przyczepach... ciepło, miło wygodnie, a cena ponoć ta sama - kilku zachwalało... No wymiot mnie wziął, gdyby kupić taką ładną czepkę z taką historią ! Na samą myśl, że dziecku wyklejałem sufit w sypialni mojej czepki gwiazdkami odblaskowymi i dinozaurami - nie chce myśleć o przeszłości przyczep, które kupijemy z 2 ręki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marzena307 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Okazuje się, że Panie Tirówki obecnie stacjonują w przyczepach... ciepło, miło wygodnie Europa , Panie , a chciałbyś żeby dziewczynki sobie odmroziły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 No wymiot mnie wziął, gdyby kupić taką ładną czepkę z taką historią ! Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 uhm przyczepki widziałem już przy różnych miejscach : place budów , kioski do sprzedaży różnych artykułów , smażalni i jeszcze inne miejsca, ale okazuje się , że można tez jako mobilny ( trzeba to nazwać po imieniu) burdel. I pewnie po jakimś czasie jak pisze francesco, zostanie sprzedana . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 nazwać po imieniu) burdel. Tak , a zwłaszcza już jako dziecko słyszałem stwierdzenie BURDEL NA KÓŁKACH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janbas Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Marzena ma rację ,one też idą z "duchem postępu"Czasami mi ich żal, ale nie zapraszam ich do samochodu.[jeszcze mnie pożrą] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJoe Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Nie, nie. Na fotkach to nie jest żaden kemping. To w Pabianicach kwiaciarnie wyrastaja jedna przy drugiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 To w Pabianicach kwiaciarnie wyrastaja jedna przy drugiej. Te przynajmniej przyjdą zapachem kwiatów, no i niestety naciągną wilgoć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepciak Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 marzena307 Europa , Panie , a chciałbyś żeby dziewczynki sobie odmroziły ? Europa - niedługo spotkamy je na tym samym placu: my na zlocie a one w pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocur Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 uhm przyczepki widziałem już przy różnych miejscach : place budów , kioski do sprzedaży różnych artykułów , smażalni i jeszcze inne miejsca, ale okazuje się , że można tez jako mobilny ( trzeba to nazwać po imieniu) burdel. Wirek, ja jeszcze pamiętam głośną historię z lat 80. Na parkingu w Świecku panie pracowały w ... Niewiadówce. Wyobrażacie sobie małą niewiadkę jako burdel na kółkach???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Wyobrażacie sobie małą niewiadkę jako burdel na kółkach???? A ty wyobraź sobie coś w maluchu. Za młodu prawie każdy ze swoją ślubną lub inną próbował i było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts