KONZIO Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Zwracam się z propozycją, żeby na czas nadchodzących Świąt zmienić logo karawaningu. Tzn. Mikołaj, sanie i renifery, w okresie poza Świątecznym rozumiane: [YOU] (żeby dymu nie było, zastosowałem tag YOU), przyczepa i holownik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Zwracam się z propozycją, żeby na czas nadchodzących Świąt zmienić logo karawaningu.Tzn. Mikołaj, sanie i renifery, w okresie poza Świątecznym rozumiane: [YOU] (żeby dymu nie było, zastosowałem tag YOU), przyczepa i holownik. Nie ma sprawy . Zmieniaj u siebie na budce i opleć przyczepę sznurem lampek choinkowych . Jak u Ciebie będzie ładnie wyglądać to zmienię logo na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONZIO Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 i opleć przyczepę sznurem lampek choinkowych Ok!!! A wiesz, że o tym nie pomyślałem. W tym roku, zamiast choinki ubiorę przyczepę. Ciekawe czy się rodzinka ucieszy, jak budkę wstawię do domu i poukładam pod nią prezenty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radwan Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 zmienić logo karawaningu loga nie powinno sie nigdy zmieniac mozna ewentualnie wtopic je w obrazek swiateczny , dodac elementy dotyczace swiat ale logo to logo i powinno byc zawsze takie samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONZIO Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 loga nie powinno sie nigdy zmieniac No wiem, ale ja tak chciałem żeby się tak miło i Świątecznie zrobiło. I tak choć trochę wesoło, a nie tak ciągle poważnie i tylko się każdy, na każdego boczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radwan Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 żeby się tak miło i Świątecznie zrobiło. to moze zaloz temat ZYCZENIA SWIATECZNE i tam bedzie milo i wesolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marzena307 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 ale ja tak chciałem żeby się tak miło i Świątecznie zrobiło.I tak choć trochę wesoło, a nie tak ciągle poważnie i tylko się każdy, na każdego boczy. Dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane , diabełku ty jeden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawerek Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ważniak ze Smerfów rzekłby: Jak ja nie cierpię Świąt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ważniak ze Smerfów rzekłby: Jak ja nie cierpię Świąt;) raczej Maruda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawerek Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Ważniak ze Smerfów rzekłby: Jak ja nie cierpię Świąt;) raczej Maruda Masz rację to chyba był Maruda. Oj pamięć ulotna jest... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Biedny KONZIO, znowy wymyślił cos fajnego śmiesznego i jeszcze za to opieprz dostanie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Biedny KONZIO, znowy wymyślił cos fajnego śmiesznego i jeszcze za to opieprz dostanie . ale za to wpadł na pomysł przystroić własną przyczepkę świątecznie i pod nią prezenty . Czekamy na fotorelacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marzena307 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Ktoś po musi dostawać , [ Dodano: Sob 12 Gru, 2009 13:45 ] Zwracam się z propozycją, żeby na czas nadchodzących Świąt zmienić logo karawaningu. Zmieniaj u siebie na budce KONZIO zmień tak jak pisze Tomii na logo PFCC Na ich stronie jest piękna świąteczna choinka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts