Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie to tylko zaproszenie do Warki , ale umieszczam je już teraz bo wszyscy dużo wcześniej planują wyjazdy , szczegóły imprezy umieszczę jak już będę miał bardziej dopracowane .Termin 30.04.-03.05.2010 i to jest pewne

Zamysłem moim jest impreza cykliczna ,odbywająca się co roku w tym samym terminie i na tym samym kempingu. Na rok 2010 zaplanowałem wiele ciekawych atrakcji , jak już Wiecie mam postawiony budynek Muzeum Karawaningu , którym chciał bym się pochwalić, nowe eksponaty itd...

Sama impreza napewno będzie dużo ciekawsza gdyż pozyskałem partnerów,dzięki którym mogę ją wzbogacić i uatrakcyjnić ...

Zapraszam Wszystkich Serdecznie

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szkoda ,że taki termin , bo pewnie bym zawiatł... jak wiesz w tym czasie odbywa się zlot nasz w Sławie... :brawo: wiec wydaje mi się że większość właśnie tam bedzie...

Ps. Warkę mam zaplanowaną na 2010 koniec sierpnia - początek września...( okres moich urodzin) :ok::brawo:

Opublikowano

Tak jak napisałem, planem moim jest zorganizownie imprezy cyklicznej dlatego taki termin...

Oczywiście nie zamierzam konkurować z Waszym zlotem, sam byłem na takowych i zawsze się świetnie bawiłem...

Zapraszam do Warki zawsze !!! nie tylko w maju ...

Opublikowano
Tak jak napisałem, planem moim jest zorganizownie imprezy cyklicznej

Szkoda , ale w tym terminie cyklicznie od paru lat spotykamy się na zlotach naszego forum .

Opublikowano
Szkoda , ale w tym terminie cyklicznie od paru lat spotykamy się na zlotach naszego forum .
Co wcale nie znaczy, że w kolejnym roku nie możemy zorganizować naszego zlotu w Warce, ale to na razie odległa przyszłość bo dopiero na rok 2011
Opublikowano

martes, skoro zamierzasz , aby w Warce taka impreza odbywała się cyklicznie , proponuje zmianę terminu my z www.karawaning co roku robimy zloty i jak do tej pory każdy na innym kempingu dla urozmaicenia imprezy.

W tym terminie zawsze będziesz stwarzał imprezę konkurencyjną , a tym samym podzielisz nas swoją imprezą ( chyba nie jest to Twoim zamiarem).

Zerknij tu http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5663

Opublikowano
Co wcale nie znaczy, że w kolejnym roku nie możemy zorganizować naszego zlotu w Warce, ale to na razie odległa przyszłość bo dopiero na rok 2011

już był tam zlot i wypada wybierać nie odwiedzane miejsca :brawo:

a ja ze swojej strony potwierdze zdanie kolegów że termin kiepski :brawo: bo zajęty już na coroczne zloty forumowe :ok:

Opublikowano

Może jeszcze na wstępie wyjaśnię , takie samo zaproszenie umieściłem na innych forach związanych z turystyką ... Moim celem nie jest tworzenie podziału w "Naszej Wielkiej Caravaningowej Rodzinie"Wszyscy którzy mnie znają wiedzą ze jestem karawaningowcem i camperowcem od wielu lat.

Termin faktycznie pokrywa się ze zlotem w Sławie nad czym bardzo ubolewam ,ale ja organizując Warkot 2009 miałem założenie corocznych spotkań w tym terminie na kempingu Sielanka w Warce i spotkanie na Swięcie Carawaningu jest tylko konsekwencją mojego załozenia.

Bardzo proszę mój post potraktować wyłącznie jako informacyjny ,że taka impreza będzie miała miejsce...

Opublikowano
wyłącznie jako informacyjny

I bardzo wg. mnie dobrze, że piszesz. :ok:

Wydaje mi się, że o konkurencji nie ma co mówić, bo jeżeli ktoś będzie miał ochotę pojedzie do Sławy (rok 2010), a jak ktoś inny będzie miał ochotę na zwiedzanie muzeum, wyskoczy :brawo: do Warki.

W ten oto sposób "narodzi się nowa świecka tradycja", jak w "Misiu". :ok:

"Jak nam buchną furę, będą musieli nam oddać samolot". :ok:

Zresztą, pewnie jako jednego z nielicznych wcale nie dziwi mnie wybór przez Ciebie tego terminu.

Termin jest zwyczajnie rok, rocznie wygodny do różnego rodzaju imprez i otwarć sezonów. :brawo:

Opublikowano

KONZIO, nie mów , że wybierasz się do Warki i znów ominiesz nas zlot.

Opublikowano

Ja cały rok czekam do maja , aby poznawać kolegów z karawaning.pl

Warce byłem , było super , wybieram się do Sławy , będzie super.

Nie wyobrażam sobie aby nasze co roczne święto w weekend majowy było co roku w tym samym miejscu.

Cały rok czekam , gdybym miał jeździć w to samo miejsce to wolał bym pojechać na ryby.

Boże Ciało to trochę inny termin , większość spędza z rodziną w domu.

Opublikowano
Nie wyobrażam sobie aby nasze co roczne święto w weekend majowy było co roku w tym samym miejscu Cały rok czekam , gdybym miał jeździć w to samo miejsce to wolał bym pojechać na ryby.

:brawo::ok::ok: pięknie ujęte i popieram w 100% :ok::ok::brawo:

Boże Ciało to trochę inny termin , większość spędza z rodziną w domu

ale nie wszyscy :ok: bo jest już grupka wyjeżdzająca na czerwcówki :ok: oczywiście co rok w inne miejsce :ok:

Opublikowano
ale nie wszyscy :ok: bo jest już grupka wyjeżdzająca na czerwcówki :brawo: oczywiście co rok w inne miejsce :ok:

Sam bym tak chciał , ale żonka trochę :brawo: i w pracy też nie bardzo.

Kompromis może być , wystarczy odwiedzić samym holownikiem , a żonka i tak pojedzie z powrotem. :ok::ok:

Opublikowano
Boże Ciało to trochę inny termin , większość spędza z rodziną w domu.
A ja myślałem, że w Boże Ciało zrobimy kolejne zbiegowisko południowców :brawo: