Magocik Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 witam po 7 tygodniowych wojazach po Hiszpani wrocilismy nareszcie do domu. Bylo pieknie i cieplo ostanio kapalismy sie w mozu 24.11 woda miala 21 stopnie. polecam ten okres dla osob nie lubiacych scisku i nawalu turystow. przejechano 6386 km zatankowano i spalono 600 l mauty 65 euro spanie na stellplatzach 5 x 12 euro = 60 (mysle ze na 7 tygodni to niewielka cena) reszta nocy spedzona przy plazach -- cicho i spokojnie. cala podroz wyniasla nas 320 euro bez oN i autostrady, ale z trunkami , jedzeniem i mlekiem do kawy . Pozdrawiam DAKOTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriks Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Magociku, Czy mógłbyś rozwinąć temat? Trasy, miejscówki, magiczne doznania, no i fotorelacja... Jestem mocno zainteresowany, plan jest na Hiszpanię w przyszłym roku... A tak prosto z mostu: Dawaj pełen opis i foty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawerek Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Czekamy na relację okraszoną fotkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belka Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 ├Ź┼Ľ─Ť áű ┼ł┼Ľę ć─║ áű├ź├« ─Źí┼ł─║─Ĺ─║ńí├« ó├ží┼Ľ┼łü ─Ć├«ä─Ĺ├«áí├«ń┼ł─Ź ─Ć├«─║├žäę─Ź ─Ź ó├ó─Źä─║┼łü ├┤├«┼ł├«. ├Ź┼Ľ ń├ź─║äó┼ú┼»─Źé ─â├«ä ─Ć├ź┼Ľí─Ź─Ĺó─║┼łń╦Ö ─Ć├«─║├žäę┼Ľ ├ó ─îń─Ć┼Ľí─Ź┼ú. Chcemy również być interesujące poznać szczegóły podróży i zobaczyć zdjęcia. W następnym roku planowana jest wycieczka do Hiszpanii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magocik Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 witam napisze w pozniejszym terminie jako ze zaraz po powrocie wyjechalem do sanatorium i bede tu do konca miesiaca ,a wszystko zostalo w domu pozdrawiam DAKOTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAKOTA Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 witam napisze w pozniejszym terminie jako ze zaraz po powrocie wyjechalem do sanatorium i bede tu do konca miesiaca ,a wszystko zostalo w domu pozdrawiam DAKOTA Hi tutaj masz na biezaco i live http://kamper-meine-freiheit.blogspot.co.at/ Pozdrawiam DAKOTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAKOTA Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Hi tutaj masz na biezaco i live http://kamper-meine-freiheit.blogspot.co.at/ Pozdrawiam DAKOTA Jeszcze tylko 30 dni , i tym razem Hiszpania i Portugalia 11/2014 do 05/2015 DAKOTA Ps. aha jak zwykle nie pozyczonym camperem :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrina853 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Piękne zdjęcia. A w szczególności ten stary zegar i smok :3 Idealny na ścianę nad kominek albo do przedpokoju. To już zależy od widzi mi się. Kiedyś też byłam w Hiszpanii ale nie zwiedzałam jej tak kompleksowo jak ty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir & Ed Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 (edited) Magociku, Czy mógłbyś rozwinąć temat? Trasy, miejscówki, magiczne doznania, no i fotorelacja... Jestem mocno zainteresowany, plan jest na Hiszpanię w przyszłym roku... A tak prosto z mostu: Dawaj pełen opis i foty @Patriks, nie możemy znależc Twojej relacji z Hiszpanii. Gdzie ona jest ? Pozdrawiamy, Ir & Ed PS Nasza Hiszpania < zapraszamy Edited March 24, 2015 by ired (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriks Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Hej, Niestety nie udało nam się dojechać do Hiszpanii, w 2010 polecieliśmy ponownie do Cro http://forum.karawaning.pl/topic/6323-wspomnienie-chorwacja-2010/ Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAKOTA Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Piękne zdjęcia. A w szczególności ten stary zegar i smok :3 Idealny na ścianę nad kominek albo do przedpokoju. To już zależy od widzi mi się. Kiedyś też byłam w Hiszpanii ale nie zwiedzałam jej tak kompleksowo jak ty Nic tylko jechac i zwiedzac ,ale nie na 3 tygodnie ,tu trzeba pozyc tak przez 5 do 7 miesiecy co roku i mozna wtedy cos powiedziec na temat Hiszpani wszystko inne to brednie i cos zaslyszane pozdrawiam DAKOTA ps . Magocik MA to ja DAKOTA Go to Gosia ,jest teraz tutaj na odwiedzinach Cik juz nie zyje od 9 miesiecy ale od tygodnia mamy Tequile ,,,,,,,,,,, zdjecia beda na blogu aaaaaaa, i ten pozyczony camper , wirtualni turysci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAKOTA Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Hi Od 15 .01.2017 zas Hiszpania i Portugalia na 4 miesiace naturalnie pozyczonym camperem hahahahahhaah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAKOTA Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Po miesiacu w Hiszpani i miesiacu w Portugali stwierdzam , jednoglosnie ;;;;;;;;;; Portugalia jest 30 % drozsza niz Hiszpania ,,,we wszystkim poza miesem swinskim to jest tansze niz w polsce i w calej europie gdzie wedruje DAKOTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts