Jadzia Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ponieważ moja obecna przyczepa "dobija do ćwierćwiecza" rozglądam się za czymś nowszym co powiecia o moim wyborze: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=835675943 Jestem po lekturze Kącika kupującego i mam nadzieję,że wasze dalsze rady pomogą mi w zakupie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 użytkowałem TECa dwa lata i moge śmiało polecić ta marke Co do oceny stanu tej danej budki to zasady jak przy każdej innej wszystko już było pisane nie razy w tym kąciku więc pewnie wiesz na co patrzeć i zwrócić uwage? a jeśli nie to dawaj konkretne pytania a napewno odpowiedzi uzyskasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSJG Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Jadzia jeżeli miałbym kaskę w tej wysokości to bym się moment nie zastanawiał bo taki układ i wyposażenie jest super. Sam posiadam tego typu układ trochę w mniejszej długości i jesteśmy z szanowną połówką bardzo ale to bardzo zadowoleni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vision Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Ciekawa przyczepa ,fajny układ,czy oglądałeś.Cena troche wysoka ale może warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawak Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 ładna ale wygląda na robioną na sprzedaż oglądnij uważnie(kran przy zlewie chyb wymieniony na nowy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Jadzia, przyczepa bardzo ładna. Sprzedający zna forum i jest jego użytkownikiem. Widziałem na własne oczy inną przyczepę która kupił od tego sprzedawcy jeden z naszych forumowiczów i była w perfekcyjnym stanie. Myślę że warto przejechać się i dokładnie ją obejrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts