Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba już można?  😉

Korzystając z pobytu w Cro zapytam o Wasze plany.

My ruszamy chyba w pierwszych dniach czerwca, jak najdalej na południe. Trzeba w końcu zobaczyć most na Peljesac.

To co trochę zimy na start?

20241227_123518.jpg

20241227_122607.jpg

20241227_110230.jpg

20241227_104751.jpg

20241227_123521.jpg

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Godzinę temu, maarec napisał(a):

To co trochę zimy na start?

Piękna pogoda! Gdzie robione zdjęcia, bo jakoś nic nie potrafię dopasować?
Chorwacja pewnie będzie na majówkę - w sumie bardzo nam to odpowiada. Tym razem trzeba celować w Pag, Rab lub okolice Zadaru. Zobaczymy co tam z "molochów" w Avtocampi lub ACSI będzie miało dobrą cenę. Na pewno pod uwagę brany będzie Aminess Avalona Camping Resort.

Opublikowano
10 godzin temu, Tomii napisał(a):

Na pewno pod uwagę brany będzie Aminess Avalona Camping Resort.

Ciekawa miejscówka, w szczycie, za 350€ można mieć Prywatny basen na parceli 😮

IMG_3768.jpeg

IMG_3767.jpeg

Opublikowano
6 godzin temu, filipert napisał(a):

Ciekawa miejscówka, w szczycie, za 350€ można mieć Prywatny basen na parceli 😮

Dlatego trzeba jechać w maju i ze zniżką :yes: w innym wypadku trochę szkoda kasy na takie luksusy 

Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, Tomii napisał(a):

Chorwacja pewnie będzie na majówkę - w sumie bardzo nam to odpowiada. Tym razem trzeba celować w Pag, Rab lub okolice Zadaru. Zobaczymy co tam z "molochów" w Avtocampi lub ACSI będzie miało dobrą cenę. Na pewno pod uwagę brany będzie Aminess Avalona Camping Resort.

Fotki z drogi Rijeka - SV.Rok

2 godziny temu, Tomii napisał(a):

Dlatego trzeba jechać w maju i ze zniżką :yes: w innym wypadku trochę szkoda kasy na takie luksusy 

Myślę,  że na Acsi tych parceli nie będzie  😜

Osobiście też się tam kiedyś planuję wybrać, bywaliśmy tam na plaży zanim zaczęli budować camping. 

W temacie Chorwacji przypominam ok 1700 nowych fotoradarach, które są w każdej wsi i na każdym ograniczeniu na autostradzie czy np na zjeździe do Rijeki.

Polecam starówkę w Zadarze, na dziś najbardziej rozwinięte atrakcje w ramach jarmarku świątecznego w Cro, które było nam dane zobaczyć. 

IMG-20241228-WA0002.jpg

20241227_191807.jpg

20241227_191927.jpg

20241227_190329.jpg

20241227_190108.jpg

20241227_190045.jpg

20241227_184835.jpg

20241227_164847.jpg

Edytowane przez maarec (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Fotki z drogi Rijeka - SV.Rok

No tam się śniegu nie spodziewałem :hmm:

Myślę,  że na Acsi tych parceli nie będzie  😜

Na to nie liczę, no ale samo miejsce trzeba sprawdzić.

Polecam starówkę w Zadarze

Ładnie - jest klimat świąt. 

Opublikowano
10 minut temu, filipert napisał(a):

Wcale nie jest łatwa 🤔

Chyba nikt nie wchodzi w ten wątek... 

Każdy kto tu był rozpozna w sekundę. 

20241229_100144.jpg

20241229_095628.jpg

20241229_090142.jpg

20241228_171043.jpg

20241228_170139.jpg

Opublikowano
W dniu 27.12.2024 o 19:33, Tomii napisał(a):

Też mieliśmy taką koncepcję na majówkę, żeby z czystej ciekawości to obejrzeć. Oglądnąłem kilka filmików i co uderza, to oczywiście - poza "środkiem pustyni", np. takie niedopracowanie, jak konieczność dymania z kotem przez cały kemping bo ponoć jest zrzut tylko w jednym miejscu...:niewiem:

W dniu 29.12.2024 o 10:33, maarec napisał(a):

Każdy kto tu był rozpozna w sekundę. 

A to nie Krk czasem??:hmm:

Opublikowano
15 godzin temu, Zulos napisał(a):

Też mieliśmy taką koncepcję na majówkę, żeby z czystej ciekawości to obejrzeć. Oglądnąłem kilka filmików i co uderza, to oczywiście - poza "środkiem pustyni", np. takie niedopracowanie, jak konieczność dymania z kotem przez cały kemping bo ponoć jest zrzut tylko w jednym miejscu...:niewiem:

A to nie Krk czasem??:hmm:

Nie, na KRK-u byłem wcześniej, do tego czynny zimą  (do 07.01 chyba) od dawna.

To dawny Solaris - Aktualnie Amadria Sibenik

Opublikowano

W tym roku planujemy wyjechać do Chorwacji w szczycie sezonu. To będzie nasz pierwszy wyjazd, dotychczas nasza przyczepka dwa sezony stała stacjonarnie. Powiedzcie w jaką kartę najlepiej się wyposażyć na drogę : revolt / zen / czy zwykła z banku ...

Opublikowano

Ja używam Revolut i sobie chwalę euro wymieniam przed wyjazdem jak jest w miarę niski kurs. W 21 roku jednak używałem biznesowej Banku Peko SA. Ale lepszy mam przelicznik na Revolcie.

Opublikowano
7 godzin temu, Adamoski napisał(a):

W tym roku planujemy wyjechać do Chorwacji w szczycie sezonu. To będzie nasz pierwszy wyjazd, dotychczas nasza przyczepka dwa sezony stała stacjonarnie. Powiedzcie w jaką kartę najlepiej się wyposażyć na drogę : revolt / zen / czy zwykła z banku ...

Nie wiem jaki masz bank, ale ja od wielu już lat jeżdżę wszędzie z kartą wielowalutową AliorBanku i nigdy mnie nie zawiodła, a jak porównywałem przelicznik z Revolutem to wychodzą takie grosze, że nie widziałem sensu zmieniać...

Opublikowano
17 godzin temu, Zulos napisał(a):

Nie wiem jaki masz bank, ale ja od wielu już lat jeżdżę wszędzie z kartą wielowalutową AliorBanku i nigdy mnie nie zawiodła, a jak porównywałem przelicznik z Revolutem to wychodzą takie grosze, że nie widziałem sensu zmieniać...

Też mam właśnie w Aliorze i widziałem ofertę tego konta jakże osobistego , wielowalutowego. Fajnie , że nie ma z tym problemów. Prawdopodobnie wybierzemy się na cemping Umag, był ktoś z was tam? Rezerwowaliście bezpośrednio u nich na stronie czy korzystacie z pośredników jak Luxcamp...