Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już wspomniałem wcześniej nie mogę zdecydowanie  w tej chwili podać ceny pobytu kampera za dobę .Myślę że między 50 a 100 .Wszystko zależy od tego jakie będą udogodnienia .Jestem nowy w tym temacie wiec jeszcze nie widzę  różnic miedzy kemping a kamper park czy kamper plac jak kolega Piotrekm13 zawodowiec w tym temacie .Jeśli ktoś jest 467902104_122112348452593967_1225258790687026346_n.thumb.jpg.488d38da03ed000da46e0fd033759ebb.jpgZrzutekranu2024-12-12163815.thumb.png.5966c625ff73e9064baac324135022cd.png zainteresowany gdzie sie znajduję to miejsce to może wejść na moją strone na Facebooku lub z pinezki która podałem wcześniej .Podam jeszcze raz 

53.002556, 19.433972  Kolorem czerwonym jest zaznaczony aktualny plac a kolorem niebieskim pużniejszy etap.

Opublikowano

To o czym piszesz to po prostu standard obiektu.  Regulują to przepisy. Nie trzeba być karawaningowcem zeby to zrozumieć.  Tak samo jest hotel, motel , hostel, i pokoje na wynajem.  Nie trzeba byc w hostelu zeby to zrozumieć. Rozumiem natomiast ja doskonale podejrzliwości kolegów zabarwione złośliwościami,  ponieważ taki miszmasz może sugerować różne scenariusze z robieniem sobie jaj włącznie.  Ja już byłem w tym roku w miejscu gdzie jedyną atrakcją był kamperkempingpostojowy za 180 za dobę.  Dojazd natomiast przypominał drogi z Syberi późną wiosną ... Więc wiedzmy o czym mówimy i co komuś proponujemy...

Opublikowano

Wątek naprawdę robi się komiczny, ktoś kto inwestuje zapewne niemałą sumę w budiowę kempingu, czy też kamper-parku, czy też pola namiotowego, whatever, nie zna różnicy między kempingiem a camper parkiem a polem namiotowym.. 

Zapowiada się kolejny cempink z mokrego kartonu? 😂😹

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, marek2020pl napisał(a):

istnieje też możliwość wynajęcia  jednej z 10 działek o wielkośći 1000m2 na min 7 dni .W tej chwii proszę nie pytać mnie o cenę .

Cena to pryszcz. Te działki to z jaką infrastrukturą? Będziesz wydawał paragony?

P.S.

Numernabisowi się udało, to Ty też masz szansę. Tyle że on miał druida...

P.S. 2

Zajrzałem na geoportal i jednak nie, bez druida nie da rady.
karbowizna.pdf

Edytowane przez piotrowin (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
13 godzin temu, marek2020pl napisał(a):

Jak już wspomniałem wcześniej nie mogę zdecydowanie  w tej chwili podać ceny pobytu kampera za dobę .Myślę że między 50 a 100 .Wszystko zależy od tego jakie będą udogodnienia .Jestem nowy w tym temacie wiec jeszcze nie widzę  różnic miedzy kemping a kamper park czy kamper plac jak kolega Piotrekm13 zawodowiec w tym temacie .

Nie jestem zawodowcem, ale potencjalnym klientem, i lubię wiedzieć co dostanę, jeśli mam za coś zapłacić. Jak idziesz po alkohol do monopolowego to jest jest ci bez różnicy, czy piwo, czy wino czy wódka? Przecież do głowy "wchodzi"...

Ale w przypadku tego parkingu, miejsca postojowego, kamper placu, kamper parku, kempingu z drogą dojazdową i licznymi atrakcjami w postaci lasów już odpuszczam, póki się nie wyjaśni, i nie będzie wiadomo co to jest, jak wygląda, i ile kosztuje. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, marek2020pl napisał(a):

Dziękuję wszystkim za komentarze .Słowa krytyki z których wiele sie nauczyłęm .

Czyli uwagi nie poszły w okoliczne atrakcje czytaj lasy. A we mnie masz  dobrego kibica. Czekamy wiosny i relacji o postępie prac.

Edytowane przez ed (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Trzymam kciuki za powodzenie inwestycji.

Tu masz opis jak to realizują inni :) zawsze to jakieś porównanie. Trzymam kciuki i daj znać jak już będziesz miał podstawowe elementy potrzebne dla camperów - woda, serwis WC, prąd :) …reszta to tylko dodatki :) 

A na krytykę nie zwracaj uwagi :) zawsze pojawi się ktoś niezadowolony :) 

Pamietaj, że CCC :) bez względu na lokalizację :) 

Opublikowano

I jak to takie miejsce nie do długiego kamerowania, prąd nie jest na 1 miejscu, za to zlewnia wc, a na drugim miejscu kran z wodą...by się przydały.

Opublikowano
W dniu 13.12.2024 o 07:25, marek2020pl napisał(a):

Dziękuję wszystkim za komentarze .Słowa krytyki z których wiele sie nauczyłęm .

Z mojej strony to nie są słowa krytyki, o ile ktoś nie chce mnie robić w ciula.

W dniu 12.12.2024 o 17:24, marek2020pl napisał(a):

Jak już wspomniałem wcześniej nie mogę zdecydowanie  w tej chwili podać ceny pobytu kampera za dobę .Myślę że między 50 a 100 .

Ok, skusiłeś mnie. Jadę, zmęczony, ale z perspektywą odpoczynku w fajnym miejscu (jakieś zarośla, stawik a może rzeczka).
Do celu zostało 400 metrów, ale skończył się asfalt, wjeżdżam na drogę polną. Dojechałem. Kawałek ornego pola podzielonego na 10 działek (kiedyś może budowlanych), do każdej osobny dojazd. Twój "kamperplac" ma 852 m2 w kategorii RVI (ziemia rolna szóstej klasy - czyli nie jest to działka budowlana, ale jako rolnik pole namiotowe możesz otworzyć).
Infrastruktura: przez działki biegnie linia telekomunikacyjna, wodociąg po drugiej stronie drogi (jest szansa, jak dostaniesz pozwolenie z Gminy, na bocianka z wodą), prąd i kanalizacja do dociągnięcia około 400 metrów, utwardzonego dojazdu brak co może być problemem w czasie opadów.
I to jest ta atrakcja za 50-100 złotych?

Odsyłasz do swojego ogłoszenia na FB, a tam nic nowego: ".Zaplanuj zarezerwuj termin swojego przyjazdu  swoim kamperem na plac do tego przeznaczony .Jeszcze w budowie .Istnieje tez opcja wynajęcie całego miejsca ,placu 1000 m2 dla siebie .Na krótki lub długi termin .Jeśli natomiast jesteście zainteresowani kupnej jednej z 10 działek na tym terenie to też jest taka możliwość ,lub dzierżawa całośći ."
Czyli końcowa koncepcja jeszcze się nie wykształciła.

P.S.
Kropkę czy przecinek stawiamy przed spacją a nie po.