Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś robił zakupy w w/w sklepie? Przymierzam się do zakupu silnika do markizy i tam mają model/kolor który pasuje do mojej markizy, a to jest ciężko znalesc, bo 99% markiz jest biała a ja mam czarną. Znalzłem w Niemczech, Anglii i właśnie w tym sklepie - niby PL, ale siedziba w CZ. Cena jest ok, w sumie taka jaka w D czy UK.

ale nie spotkałem się wcześniej z tym sklepem, nie widzę też za bardzo opinii w necie, a też nie chciałbym stracić sporej kwoty. Ktoś coś słyszał o tej firmie?

Edytowane przez Łza Włóczynutka (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
4 minuty temu, Łza Włóczynutka napisał(a):

Czy ktoś robił zakupy w w/w sklepie? Przymierzam się do zakupu silnika do markizy i tam mają model/kolor który pasuje do mojej markizy, a to jest ciężko znalesc, bo 99% markiz jest biała a ja mam czarną. Znalzłem w Niemczech, Anglii i właśnie w tym sklepie - niby PL, ale siedziba w CZ. Cena jest ok, w sumie taka jaka w D czy UK.

ale nie spotkałem się wcześniej z tym sklepem, nie widzę też za bardzo opinii w necie, a też nie chciałbym stracić sporej kwoty. Ktoś coś słyszał o tej firmie?

Padabo.pl to polska wersja czeskiego sklepu https://www.svetkaravanu.cz a oni już działają dość długo na rynku. 

Są dealerem Hobby i Sprite. Wyglądają legitnie :) Tu ich siedziba w GM: https://maps.app.goo.gl/8nmS4DMQaCjd6HcUA

Opublikowano
13 minut temu, Łza Włóczynutka napisał(a):

nie chciałbym stracić sporej kwoty

Płać kartą a w razie "W" bank w ramach tzw. chargeback zwróci pieniądze. 

Opublikowano
1 minutę temu, piorun napisał(a):

@Adam81 kupował tam markizę, potwierdzał potem, że wszystko ok :yes:

Tak, potwierdzam - wyglądają mocno legitnie i do mnie zamówiona w niezłej cenie (parę stów taniej niż najtaniej w PL) markiza dotarła i ma się dobrze - trochę sceptycznie byłem nastawiony i płaciłem kartą żeby w razie W móc łatwiej odzyskać kasę, tym bardziej że mimo bardzo atrakcyjnej ceny dorzucili jeszcze transport z Czech gratis :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też dziś zakup zrobiłem , zobaczymy jak szybko i czy przyjdzie :) z www.padabo.pl , ceny lepsze niektórych produktów lepsze niż na allegro .