Rysiaczek Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Mając upoważnienie od Wirka na załozenie tego tematu rozpoczynam wątek ! Poważne imprezy sportowe , wycieczki , rajdy , itp to temat wyżej . W tym temacie poruszamy sprawy kulturalno oświatowe na najwyzszym poziomie . Wiadomo o konkursie na najładniej ośietloną załogę w godzinach nocnych . Wspaniała nagroda juz czeka . Zblizają sie Święta , jest okazja do zakupu dodatkowych lampeczek , sznurów itp . Nasz Zlot ma wyglądaż jak Las Vegas . Drugi temat to na najbardziej zwydziawiany,,zryty beret ,,. Nagroda ! Butla przedniej nalewki a,la Rysiaczek ! / Polskie owoce , Polski spirytus / Obok prowadzonej budowy w Poznaniu znajduje sie sklep z ze śmiesznymi czapkami ubraniami , cos w stylu balu sylwestrowego . Babka ma niezły utarg ze mnie . Cudeńka po prostu . EDI ! jAK MNIE SŁYSZYSZ ??????????????????? Mam dla Ciebie butki abys z gitara nie brykał na bosaka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Rysiaczek zapomniał , że tu też sprawy kulinarne można poruszać , czyli co do gara wrzucić i obok niego , grupa południowa ma już opanowane przepisy kulinarne - zlotowe , ale może nowe się zrodzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Obok prowadzonej budowy w Poznaniu znajduje sie sklep z ze śmiesznymi czapkami ubraniami , cos w stylu balu sylwestrowego . Właśnie Rysiaczku , tak jak rozmawialiśmy , może zróbmy zlot , na którym obowiązkowym będzie właśnie taki karnawałowy , wariacki , dziwny czy śmieszny strój? Powiedzmy na pierwsze wspólne ognisko przychodzimy poprzebierani ? Co wy na to? Możemy rozeg rać turniej siatkówki , np. meczyk Krakusy kontra Wielkopolanie i spółka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rn Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 myslalem ze chcesz grac w siatke w tych strojach ))))))) a co do gar kuchni to ja wnioskuje za kociolkiem pelnym pysznosci...czyli kapustka plus kielbaska i inne warzywka...to w Brennej sie swietnie sprawdzilo! )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
track222 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Co wy na to? meczyk Krakusy kontra Wielkopolanie i spółka. Małe sprostowanie Południowcy kontra Wielkopolanie i spółka!!! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 I obowiązkowo bieg na nartach tak jak w Ojcowie było super nieważne wyniki ważna świetna zabawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
track222 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 myslalem ze chcesz grac w siatke w tych strojach ))))))) a co do gar kuchni to ja wnioskuje za kociolkiem pelnym pysznosci...czyli kapustka plus kielbaska i inne warzywka...to w Brennej sie swietnie sprawdzilo! )) Michał mamy doskonały przepis na gulasz ogniskowy, pychota. W Ojcowie był testowany POLECAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rn Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 a chetnie poprobuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
track222 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 I obowiązkowo bieg na nartach tak jak w Ojcowie było super nieważne wyniki ważna świetna zabawa Dani litości w maju narty - żartuje. Zryte berety potrafią jeździć na ratach nawet po asfalcie, tak trzymać Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 a chetnie poprobuje Michał wpadnij do mnie mam jeszcze zamrożone 5 litrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rn Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 hheheheh Dareczku....zebym mial tylko blizej to jestem za chwile Link to comment Share on other sites More sharing options...
track222 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 hheheheh Dareczku....zebym mial tylko blizej to jestem za chwile Michał czy Ty żartujesz Darek nie mieszka w Nowy Jorku. hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rn Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 wiesz to sie tak mowi latwo ale ciiiii bo offtop Link to comment Share on other sites More sharing options...
adje Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Michał ale przecież ty jesteś południowcem więc do Darka masz rzut beretem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rn Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 no taaa. to czekaj zaraz jestem u Ciebie na piwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts