Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leśny Zakątek Uroczysko - Agroturystyka

Zapraszamy do agroturystyki Leśny Zakątek Uroczysko gdzie przyroda spotyka się z komfortem nowoczesnych podróży . Położona w sercu malowniczego regionu , nasza agroturystyka to idealne miejsce dla miłośników natury , którzy podróżują kamperami . Nasz teren jest ogrodzony i monitorowany , co gwarantuje spokój i prywatność . Stawiamy na ekologię i bliskość natury. Nasza agroturystyka otoczona jest pięknymi polami i lasami ,co czyni ją idealnym miejscem na piesze badz rowerowe wędrówki . Na terenie obiektu znajduje się zagroda ze zwierzętami , miejsce na ognisko , altany , kryty basen , hamakownia. Dzieci moga korzystać z placu zabaw a u sąsiadki mozna nabyc świeże sery , jajka i inne przetwory . W Leśnym Zakątku Uroczysko oferujemy nie tylko komfortowe miejsca postojowe ,ale także ciepłą , rodzinną atmosferę , dzięki której poczujesz się jak w domu . Serdecznie zapraszamy do spędzenia niezapomnianego czasu w Uroczysku ! Uwaga mamy ograniczone miejsca dla max 4 kamperów , przestrzegamy również ciszy nocnej miedzy godziną 22-7 rano . prosimy o kontakt telefoniczny dla potwierdzenia miejsca . 

https://zakatek-uroczysko.pl/
wielkopolskie
Stogniewice
Stogniewice 13 a

Zobacz cały kemping

Opublikowano
8 godzin temu, Mack napisał(a):

oferujemy nie tylko komfortowe miejsca postojowe

Pisałeś kiedyś, że masz kampera. Zakładam zatem, że jeździsz. Napisz więc na czym ta "komfortowość" polega, i może jakiś cennik byś udostępnił. O zdjęciach nie wspomnę.

Opublikowano

Napisałeś na forum:

W dniu 29.07.2024 o 13:30, Mack napisał(a):

mamy ograniczone miejsca dla max 4 kamperów

i zamieściłeś na WWW obrazek:

https://zakatek-uroczysko.pl/wp-content/uploads/2023/05/baner-kamper.jpg

Nie mam FB. Przejrzałem za to całą stronę WWW, wszystkie zakładki łącznie z regulaminem i polityką prywatności, pojęć kamper, pole kempingowe, cennik nie znalazłem. Jeżdżę kamperem, nie interesuje mnie więc domek, pokoje, apartamenty.
Moja wyobraźnia nie jest aż tak kreatywna, stąd i powyższe pytania.

Opublikowano
3 godziny temu, Mack napisał(a):

Witam , masz kolego podana strone , Fb a w Googlach mozna zobaczyc juz praktycznie wszysko . Zachecam wiec do kreatywnosci ;) 

Wyskakujesz z ogłoszeniem i zaproszeniem na forum, gdzie jest ponad 31 tysięcy użytkowników, a gdy padają pytania o rzeczy, których na stronie nie ma, zapraszasz do kreatywności? No chyba sobie jaja robisz!

Teren wygląda bardzo ładnie, lubię takie miejsca i chętnie przyjechałbym, gdyby nie 1 pkt z postanowień dodatkowych regulaminu.
Niemniej będąc zainteresowanym przeglądnąłem całą galerię na fb oraz zdjęcia z opinii w Google. Nie znalazłem ani jednego zdjęcia z kamperam czy przyczepą i infrastrukturą do tej formy turysyki. Nie bądź typowym zarządcą obiektu turystycznego w Polsce. Odpowiedz na proste pytania, które być może przyczynią się do tego, że kilka osób zapisze pinezkę i skorzysta.

To co, zamieścisz fotografie terenu pod caravaning i opublikujesz cennik?

Opublikowano

Jak to mówią...

Jeszcze nie wystartował,  a już wylądował... kreatywnie szukam typowych kempingów w okolicy. 

Bo też nie mam FB , Tik tak, i CBA...

Opublikowano
19 godzin temu, Mack napisał(a):

Witam , masz kolego podana strone , Fb a w Googlach mozna zobaczyc juz praktycznie wszysko . Zachecam wiec do kreatywnosci ;) 

Ale na stronie, ani w gogle maps nie ma cennika żadnego. To jakaś tajemnica?

15 godzin temu, Marcin T napisał(a):

Wyskakujesz z ogłoszeniem i zaproszeniem na forum, gdzie jest ponad 31 tysięcy użytkowników, a gdy padają pytania o rzeczy, których na stronie nie ma, zapraszasz do kreatywności? No chyba sobie jaja robisz!

Bo @Mack zwyczajnie chciał sobie tylko zareklamować swój obiekt, przeciez to niby "pole kempingowe" jest tylko jako wabik i na doczepkę. Prócz banerka na stronie tam nie ma ani słowa o polu kempingowym czy możliwości przyjazdu kamperem czy przyczepą. 

Do tego zakaz przyjazdu ze zwierzętami dla mnie całkowicie dyskwalifikuje takie miejsce. 

Opublikowano
32 minuty temu, jacek00 napisał(a):

Do tego zakaz przyjazdu ze zwierzętami dla mnie całkowicie dyskwalifikuje takie miejsce. 

Bo pewnie regulamin nie przewiduje kamperow i przyczep wlasnych, i do domkow nie beda przeciez wpuszczac zwierzat :) A najlepsze jest to ze na google maps multum zdjec i filmiki z psami :D 

Tez to tak wyglada jak kemping na doczepke, bo przeciez karawaning i slow life ida w parze... w tym roku juz bylem ze znajomymi w osrodku, gdzie co prawda nie bylo mowy o kempingu, ale wlasciciel zapewnial ze bedzie mozna wjechac na teren osrodka. Final byl taki ze stalismy  przed brama wjazdowa, gdzie podloze byly kamyki z cementem - czyt. podloga w przyczepie po 4 dniach byla do solidnego mycia :( 

Opublikowano
7 minut temu, Analog82 napisał(a):

10 minut temu, Analog82 napisał(a):

Jestem właścicielem i zarzadcą i tak jak pisałem jest to kameralne miejsce . Dopiero zaczynamy przygodę z wynajmem parceli , sami jesteśmy karawaningowcmi od lat i staramy się aby zapewnić pełen komfort przyjezdnym . Psy biegają co widać na zdjęciach ale  to nasze pupile które znają obiekt i zwierzęta w zagrodzie , tak już zostanie . Mam się rozpisywać i tłumaczyć ze gość jedzie z pieskiem do kostek a okazuje się  ze to  Amstaf który po 5 min  zagryza mi 1 owce ? Naprawdę musze wyszczególnić takie historie ? Nie jest to kemping na doczepkę , poprostu szukamy ludzi którzy cenia takie miejsca i potrafia dostrzec piekno i prace która tu wykonujemy . Pozdrawiam 

Opublikowano
16 minut temu, Mack napisał(a):

Nie jest to kemping na doczepkę , poprostu szukamy ludzi którzy cenia takie miejsca i potrafia dostrzec piekno i prace która tu wykonujemy . Pozdrawiam 

I taki problem stanowi dla Ciebie podanie cennika czy pokazanie zdjęć? Od poniedziałku? Naprawdę? :)

Opublikowano
W dniu 8.07.2024 o 16:11, czyś napisał(a):

Też nie mam ochoty, ale po "Rozumiem" widać że Mack nic nie chwycił, i kombinuje z załadunkiem, więc lepiej nie dawać pola do autorskiej interpretacji...

26 minut temu, Analog82 napisał(a):

Bo pewnie regulamin nie przewiduje kamperow i przyczep wlasnych, i do domkow nie beda przeciez wpuszczac zwierzat :) A najlepsze jest to ze na google maps multum zdjec i filmiki z psami :D 

Tez to tak wyglada jak kemping na doczepke, bo przeciez karawaning i slow life ida w parze... w tym roku juz bylem ze znajomymi w osrodku, gdzie co prawda nie bylo mowy o kempingu, ale wlasciciel zapewnial ze bedzie mozna wjechac na teren osrodka. Final byl taki ze stalismy  przed brama wjazdowa, gdzie podloze byly kamyki z cementem - czyt. podloga w przyczepie po 4 dniach byla do solidnego mycia :( 

Niestety nie do końca umiem edytować opis obiektu . Cena za kampera to 100 zł / doba , mamy socjal z prysznicem . W cenie podłączenie do prądu , możliwośc korzystania z całego terenu i basenu . Z opcji dodatkowo płatnych to sauna oraz balia i drewno do ogniska 20 zł . Niestety nie mogę dodac tego w opisie poprostu nie umiem . 

Opublikowano
36 minut temu, Mack napisał(a):

Niestety nie mogę dodac tego w opisie poprostu nie umiem . 

To dopisz wymaganą przez społeczność/ewentualnych gości treść w kolejnym poście, a w wolnej chwili moderatorzy zrobią co trzeba, aby to wyglądało dobrze.

No i zapodaj zdjęcia tego socjalu i miejsc dla kamperów. Czy ta stówka to razem z pobytem osób czy za sam pojazd?

Opublikowano
1 godzinę temu, Commander napisał(a):

A prąd?

2 godziny temu, Mack napisał(a):

W cenie podłączenie do prądu ,

Opublikowano
23 godziny temu, Mack napisał(a):

Nie mam FB i jeżeli ktoś umieszcza tylko tam informacje to omijam te miejsca, ponieważ nie będę zakładał konta aby uzyskać informację.