Dako Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Mam kolejne pytanie do was kochani fachowcy przyczep i różnego rodzaju sprzętu otóż krążą różne opinie na temat zaczepów angielskich przyczep że są inne inni mówią że pasują wypowiedzcie się w tym temacie jak to jest naprawdę.Przy okazji gdyby ktoś potrzebował pompy wspomagania do Dodga Caravana lub Chryslera po 2001.roku to takową posiadam i odsprzedam nie drogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 .Przy okazji gdyby ktoś potrzebował pompy wspomagania do Dodga Caravana lub Chryslera po 2001.roku to takową posiadam i odsprzedam nie drogo. Kolego to nie ten dział takprzy okazji... co do zaczepów nie zauważyłem róznicy ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Zaczep jest normalny , u nas w sklepach też są takie. Nie ważne czy Angielska przyczepa czy Niemiecka czy Holenderska . Wszystkie mają podzespoły znormalizowane np.Alko ,czy tam inne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 A może wtyczkę mają z drugiej strony ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodzioklb Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 z drugiej strony to maja drzwi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal_K Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 mają jeszcze inne plusy, ale minusy też się znajdą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek2135 Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Zgadzam się zaczep jest normalny,posiadam anglika to wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dako Posted February 17, 2010 Author Share Posted February 17, 2010 Zgadzam się zaczep jest normalny,posiadam anglika to wiem. dareczku teraz to i ja już wiem też mam Pozdrowionka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts