Janusz s Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Zrobiłem dzisiaj rekonesans toru kajakowego i niestety sytuacja trochę się zmieniła. Wielki namiot na zimę został przeniesiony nad tor kajakowy i został tylko o wiele mniejszy. Można w nim siedzieć podczas deszczu, ale przyczepami raczej nie wjedziemy. Został ogromny parking, lub miejsce za namiotem, wejdzie tam sporo przyczep.Na razie przesyłam trochę zdjęć z toru wjazd na tor Tor kajakowy, w głębi widać namiot Mały namiot oraz ewentualne miejsce na przyczepy widok na parking gril miejsce na ognisko plac zabaw dla dzieci widok na hotel jak na razie tyle resztę w tym tygodniu będę miał kontakt z kolegą to uzgodnię szczegóły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
track222 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Janusz to co widać na zdjęciach miejsce jest fajne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz s Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Zgodnie z życzeniami otwarłem nowy temat, proszę wszystkich chętnych o zgłoszenia, gdyż muszę podać choć przybliżoną liczbę załóg. postawienie przyczep jest możliwe na końcu parkingu, widać na zdjęciu mój samochód, zaletą jest brak błota.Można też za namiotem wzdłuż wału ale w razie deszczu będziue błotko, wszystko więc zależy od aury. Namiot pomieści spokojnie naszą całą załogę, miejsce na ognisko jest a w razie deszczu idziemy na basen, kąpielówki obowiązkowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
track222 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Prosze wpisac załoge track222 Dorota, Kacper i Rysiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rn Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Przepraszam a jak z terminami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz s Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Jak na mikołajki przystało 5-6 12 09 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz s Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Otwieram listę Mikołajki nie te na mazurach lecz na torze kajakowym 1. Track222 z załogą 2. Janusz s 3. Tadk 1 Kasia 4. Yabulon 5. Grace 6. Finger 7. Radecki 8. Darek 126N 9. Kayk 10. Trafko 11. Ed i Jola 12. Ela i Noemi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek 1 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Janusz S proszę o wpisanie załogi Tadek 1 Kasia. Pozdrawiam gorąco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rn Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Jak na mikołajki przystało 5-6 12 09 O matulu szajbusy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 No oczywiście Yabulony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grace Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 grace, adje Jesteśmy zryci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
finger Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Ponawiam pytanie . Czy czasami nie chodzi tu o termin 04 - 06.12.2009r. , tj.: piątek , sobota , niedziela ? Pytam bo mamy podane tylko 05 - 06.12.2009r. Tadek 1, To jest propozycja !!! Pora więc na zmontowanie programu kulinarnego i tu mam zagwózdkę bo mam zamiar przywieźć nieco większego grilla niż te co były w Ojcowie . Pod kątem kiełbasy można nim spokojnie opędzić całą klasę (30 osó , karkóweczki na raz wejdzie trochę mniej ale możemy to wszystko tak podzielić , że jednorazowo zjedzą wszyscy . Jeżeli byłoby to na zasadzie składkowej , tak jak w Ojcowie , to mogę zrobić zaopatrzenie u siebie aby nie latać już za kabanem . Większość w domu już bym przyprawił , poporcjował . Zakupy zrobiłbym w zależności od ostatecznej liczby osób na zlocie . To już trochę bliżej terminu przyjazdu . Proponuję : (dobrą !!!) białą kiełbasę , steki z karkówki , zawijany boczek z kabanosem i suszoną śliwką . Dla chętnych , jedzących inaczej , można zrobić coś wegetariańskiego , wg potrzeb . Napiszcie czy to by odpowiadało . Jeżeli tak to prosiłbym tylko o uwzględnienie tego , że w piątek mogę być tak samo późno jak w Ojcowie , więc sprawy grillowe może odłożyć do soboty . Zakładam , że impreza jest od piątku . Jeżeli jednak od soboty to czy aby mięcha nie będzie za duża kumulacja - świnka pieczona i grillowana . Czekam na odpowiedź . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radecki Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 My też się zgłaszamy, na razie na 60% Proszę zatem o wpisanie Dagi i Radecki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek126N Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 no i my oczywiście też jesteśmy na tyle zryci, że przyjedziemy jak nie z przyczepką to na rowerach darek126N + jenna + Ada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 A będzie też Mikołaj? proszę o podanie adresu na jaki wysłać listę z życzeniami na prezent od Mikołaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts