Zorro Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Czy może ktoś zimował przyczepę w Gracji w okolicach Aten , najlepiej w Pireusie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artanek58 Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Ja raz nocowałem w Pireusie zaraz na nabrzeżu portowym gdzie cumuja promy .Nie miałem żadnych problemów i było bezpiecznie .No ale to była tylko jedna noc .Przyjechałem wieczorem aby na drugi dzien załadowac się na prom.Nawet jak na takie miejsce to przespalismy noc spokojnie To jest taki wielki parking samochodowy bezpłatny na nabrzerzu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorro Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 Dzięki za odpowiedź ale szukałem parkingu na dłużej. Problem był o tyle poważny że od 1 listopada, większość jeśli nie wszystkie kampingi zostały zamknięte. Ja przynajmniej żądnego nie znalzałem. Ostatecznie zostawiłem przyczepę na parkingu w miejscowości pod Atenami - RAFINA. Polecam. Poza sezone bezpłaty publiczny parking przy plaży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts