salonmops Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 mam pytanie do mieszkancow Poznania jade na wystawe psow z budka i chcialbym przekimac noc z soboty na niedziele gdzies w okolicy Targow Poznanskich,czy ktos sie orientuje gdzie znalesc jakies miejsce na nocleg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 A gdzie chcesz spać ? w przyczepce , czy hotelu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Widzę , że z budką . W okolicy Targów to tylko parkingi pozostają. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBICAR Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Jeśli w przyczepie to polecam tu: http://www.hotelerestauracje.pl/camping-malta/informacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonmops Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 slyszalem cos o parkingu na Matejki,podobno,graniczy plotem z terenem targow,orientuje sie ktos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 niewiem co to za parking ale ogólnie z parkingami to jest różnie na niektóre cię nie wpuszczą (nawet buforowe) o nocowaniu nie wspomne Zeby samą bude postawić to jest ciężko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boziu62 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Witam nie kojarzę samego parkingu na Matejki ale ulica ciasna Scisłe centrum wątpie żebyś zmieścił się z budką.Jedyne co przychodzi mi do głowy to parking buforowy portu lotniczego na Bukowskiej(10-15min) Jeżeli nie tam to parking TIR Lutycka przy Centrostalu to oczywiście jeżeli jesteś samowystarczalny wc .Jeżeli wolisz lepsze warunki i przystępną cenę www.strzeszynek.republika.pl/ Pozdrawiam Radek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBICAR Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 boziu62, Stronę, którą podałeś nie istnieje, bo camping na Strzeszynie nie prowadzi już usług związanych z ustawianiem przyczep lub namiotów. Ps. boziu62 Zapraszamy tu: http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5553 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radwan Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 witam ja zas parkingow buforowych nie polecam sam kiedys musialem po Poznaniu z ciepka jezdzic bo zaden z parkingow buforowych nie chcial mi ciepki przyjac na przechowanie ale za to poznaniacy na 100% polubili mnie jak im sie po centrum miasta w godzinach szczytu z zaprzegiem przez 3 godziny szlajalem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBICAR Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Jedynym czynnym campingiem w Poznaniu jest wspomniany wcześniej camping na Malcie. Osobiście nie kombinowałbym z nocowaniem na żadnym parkingu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radwan Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 popieram fajnie polozony,blisko do centrum,na miejscu mozna zjesc male co nie co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBICAR Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 jade na wystawe psow z budka i chcialbym przekimac noc z soboty na niedziele gdzies w okolicy Targow Poznanskich Przekimać to raczej nie, ale spotkać się w sobotni wieczór jest szansa tu: http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5553 jest bardzo blisko jakieś 5-7 min spacerkiem. Zapraszamy i chyba nam nie odmówisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonmops Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 Robicar to jest chyba najciekawsza propozycja mysle ze to jest do zrobienia nocleg zrobie sobie chyba pod targami,jestem samowystarczalny,zawsze tam parkuje i nigdy nie bylo problemow,zreszta zawsze na jakiejs stacji benzynowej mozna stanac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts