Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie do mieszkancow Poznania jade na wystawe psow z budka i chcialbym przekimac noc z soboty na niedziele gdzies w okolicy Targow Poznanskich,czy ktos sie orientuje gdzie znalesc jakies miejsce na nocleg

Opublikowano

slyszalem cos o parkingu na Matejki,podobno,graniczy plotem z terenem targow,orientuje sie ktos

Opublikowano

niewiem co to za parking :jesc: ale ogólnie z parkingami to jest różnie :jump: na niektóre cię nie wpuszczą (nawet buforowe) o nocowaniu nie wspomne Zeby samą bude postawić to jest ciężko :jump:

Opublikowano

Witam nie kojarzę samego parkingu na Matejki ale ulica ciasna Scisłe centrum wątpie żebyś zmieścił się z budką.Jedyne co przychodzi mi do głowy to parking buforowy portu lotniczego na Bukowskiej(10-15min)

Jeżeli nie tam to parking TIR Lutycka przy Centrostalu to oczywiście jeżeli jesteś samowystarczalny wc .Jeżeli wolisz lepsze warunki i przystępną cenę

www.strzeszynek.republika.pl/ Pozdrawiam Radek

Opublikowano

witam

ja zas parkingow buforowych nie polecam :jump: sam kiedys musialem po Poznaniu z ciepka jezdzic bo zaden z parkingow buforowych nie chcial mi ciepki przyjac na przechowanie :jump:

ale za to poznaniacy na 100% polubili mnie jak im sie po centrum miasta w godzinach szczytu z zaprzegiem przez 3 godziny szlajalem :jesc:

Opublikowano

Jedynym czynnym campingiem w Poznaniu jest wspomniany wcześniej camping na Malcie. Osobiście nie kombinowałbym z nocowaniem na żadnym parkingu.

Opublikowano
jade na wystawe psow z budka i chcialbym przekimac noc z soboty na niedziele gdzies w okolicy Targow Poznanskich

Przekimać to raczej nie, ale spotkać się w sobotni wieczór jest szansa tu: http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5553 jest bardzo blisko jakieś 5-7 min spacerkiem. Zapraszamy i chyba nam nie odmówisz :jump:

Opublikowano

Robicar to jest chyba najciekawsza propozycja :jump:

mysle ze to jest do zrobienia

nocleg zrobie sobie chyba pod targami,jestem samowystarczalny,zawsze tam parkuje i nigdy nie bylo problemow,zreszta zawsze na jakiejs stacji benzynowej mozna stanac :jump: