100pa Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam ! Zapraszamy wszystkich chętnych na nasze spotkanie w dniu 7.11.2009 o godzinie 18 w knajpce Mandragora przy ul. Poznańskiej ( dokładnie tam gdzie mieliśmy VI spotkanko) Mamy nadzieję,że wreszcie pojawią się od dawna wyczekiwani ( a jest nas przecież więcej) krajanie. Oczywiście spotkanie jest otwarte dla wszystkich członków forum. 1.100pa szt.2 2. Spablo1 szt.3 3.kit szt.2 grace i Adje szt.2 irek w 4.balthur szt.1 5.Furman szt.1 6.Robicar szt.2 7.Madzik szt.2 8.SANROK szt.2 9.Zbireg szt.2 10.Koala szt.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Klaudia i ja zgłaszamy gotowość Piotrze, proszę zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 znowu??? można nas wstepnie dopisać do listy ale niewiem czy się zjawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grace Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 FAJNIE!!! Będziemy się wirtualnie integrować - Poznań z Ojcowem Piotruś - zrób wirtualną listę uczestników VII SPOTKANIA WIELKOPOLAN Adaś i ja - wpisujemy sie pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100pa Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 znowu??? Tak tak , znowu . Termin 13.11 zajęty - Toruń , a następne spotkanie w okolicy Mikołaja ( polarkowe) Będziemy się wirtualnie integrować - Poznań z Ojcowem Super ,jak zawsze myślami jesteśmy z Wami. VIRTUALNI na czerwono . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grace Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 VIRTUALNI na czerwono . wolałabym nie na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Wirtualnie, będziemy z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100pa Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 wolałabym nie na czerwono Grażynko mówisz masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Zielony faktycznie cieplejszy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosiaczek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ja niestety pracuję ale myślami będziemy z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja to już dawno się nie integrowałem ;-) Obecnie nawet nie mam przyczepy ;-))) Ale mam mieszkanko i małego osobnika, który w nim od 3 miesięcy mieszka Na wiosnę będzie nowa przyczepka, to wtedy się będziemy znowu integrować ) PS: Pozdrowienia dla KIT'ów ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balthur Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Chętnie, ale nie wiem czy dam radę. Mam mały hamulec. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ale mam mieszkanko i małego osobnika, który w nim od 3 miesięcy mieszka no to nasze gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100pa Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ludziska muszę wiedzieć ile miejsc zarezerwować. Do 7 .11 już mało czasu , proszę zapisujcie się , czekamy na nowych !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 cosik krótka ta lista uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi