Jarekkow Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Przeglądając swoje zdjęcia , czytając o campingach na których dotychczas były organizowane zloty i spotkania , chciałbym zaproponować camping 240 w Pietrowicach Głubczyckich . Już niejednokrotnie wypowiadałem się pozytywnie o tym campingu , jest to camping należący do gminy Głubczyce , płacimy tylko za osobę , prąd , miejsce pod samochód i przyczepę gratis Całkowity koszt 2 osób to ok. 20 PLN na dobę , jest też hotelik / ceny od 46 PLN doba / Jest możliwość wędkowania / 8 PLN doba / Kawiarnia , restauracja , obiady , wiata , frytki , kąpielisko , rowery wodne , miejsce na ognisko , domki do wynajęcia , plac zabaw dla dzieci , itp. itd. Strona www : należy wejść w turystykę , potem w camping - http://www.glubczyce.pl/ Przedstawiam kilka zdjęć , myślę , że najlepiej przedstawią moją propozycję , o której będziecie pamiętać przy wyborze campingu na wiosenny zlot , spotkanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Jarekkow, Miejsce złotu majowego , jest już ustalone i jest nim Sława. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 Jarekkow, Miejsce złotu majowego , jest już ustalone i jest nim Sława. Może być na inne spotkanie , np. lokalne , ja nie neguję miejsca oficjalnego zlotu karawaning.pl , daję tylko propozycję , może być na jakiś jesienny zlot czy spotkanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Jarekkow, dla mnie miejsce ciekawe bo ..... wędki jest gdzie rzucić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 cd. zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 Jarekkow, dla mnie miejsce ciekawe bo ..... wędki jest gdzie rzucić To dla Ciebie specjalnie fotki z tego campingu z rybkami : karasie to codzienność , trafiały się też 50 cm amury Rybki były prawie zawsze na obiadek z frytkami z pobliskiej kawiarenki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONZIO Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Jarekkow, Miejsce złotu majowego , jest już ustalone i jest nim Sława. Oj Wirku!!! Jarkowi chodziło o zlot teraz. Jesienno-zimowy. Miejsce fajne i ta zjeżdżalnia ekstra. Można by na sankach zasunąć, że tylko iskry by szły. Zastanawia mnie tylko, jak tę trampolinę można by zimą wykorzystać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 cd.zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Przeglądając swoje zdjęcia , czytając o campingach na których dotychczas były organizowane zloty i spotkania , chciałbym zaproponować camping 240 w Pietrowicach Głubczyckich . To kiedy tam jedziemy ? Grudniowy termin jest chyba jeszcze wolny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 Zastanawia mnie tylko, jak tę trampolinę można by zimą wykorzystać. Na zimę jest stok z wyciągiem narciarskim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 To kiedy tam jedziemy ? Grudniowy termin jest chyba jeszcze wolny Niestety camping jest czynny do końca pażdziernika , zostaje tylko hotel Mnie nie chodzi o to kiedy , tylko aby zorganizować tam zlot- spotkanie Camping naprawdę fajny i tani , a dla tych osób które nie mogą z budką czy mają za daleko, jest hotelik , domki campingowe , też w bardzo przystępnych cenach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adje Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Na zimę jest stok z wyciągiem narciarskim Stok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 No dobra - ośla łączka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adje Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 No dobra - ośla łączka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONZIO Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 No dobra - ośla łączka Jak zwał, tak zwał. Grunt, że na dupoplaście (pot.jabłuszku) było by gdzie smyrgnąć. Jarek, a tak na poważnie to weź ten temat przeżuć do działu turystyka, bo transmisję zrobiłeś profesjonal i szkoda było by, żeby tak fajna relacja przepadła w otchłani miliona jajec, co to między innymi Ty i ja sobie robimy na tym forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts