Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając swoje zdjęcia , czytając o campingach na których dotychczas były organizowane zloty i spotkania , chciałbym zaproponować camping 240 w Pietrowicach Głubczyckich .

Już niejednokrotnie wypowiadałem się pozytywnie o tym campingu , jest to camping należący do gminy Głubczyce , płacimy tylko za osobę , prąd , miejsce pod samochód i przyczepę gratis

Całkowity koszt 2 osób to ok. 20 PLN na dobę , jest też hotelik / ceny od 46 PLN doba /

Jest możliwość wędkowania / 8 PLN doba /

Kawiarnia , restauracja , obiady , wiata , frytki , kąpielisko , rowery wodne , miejsce na ognisko , domki do wynajęcia , plac zabaw dla dzieci , itp. itd.

Strona www : należy wejść w turystykę , potem w camping - http://www.glubczyce.pl/

Przedstawiam kilka zdjęć , myślę , że najlepiej przedstawią moją propozycję , o której będziecie pamiętać przy wyborze campingu na wiosenny zlot , spotkanie :?

post-104739-imported-b26206c7-6abf-4c54-a371-451ddb1b9292_thumb.jpg

post-104739-imported-abceb09f-9699-4ae6-abda-2cfd8f9988f8_thumb.jpg

post-104739-imported-6b81c106-df1a-46f5-bb1d-afd637b83616_thumb.jpg

post-104739-imported-154595e0-9398-42f1-8d93-1abd34f4234b_thumb.jpg

post-104739-imported-e88f0f0c-64b1-4a22-b5ce-db0515a1b65f_thumb.jpg

post-104739-imported-f8dc9b4d-d855-4930-99aa-54867e2f1e76_thumb.jpg

post-104739-imported-edcacd06-0280-475e-9fb3-0863929ea021_thumb.jpg

Opublikowano
Jarekkow, Miejsce złotu majowego , jest już ustalone i jest nim Sława.

Może być na inne spotkanie , np. lokalne , ja nie neguję miejsca oficjalnego zlotu karawaning.pl , daję tylko propozycję , może być na jakiś jesienny zlot czy spotkanie

Opublikowano
Jarekkow, dla mnie miejsce ciekawe bo ..... wędki jest gdzie rzucić :?

To dla Ciebie specjalnie fotki z tego campingu z rybkami : karasie to codzienność , trafiały się też 50 cm amury

Rybki były prawie zawsze na obiadek z frytkami z pobliskiej kawiarenki :?

post-104747-imported-7f39d99f-26f7-402f-ad24-4cb5c7a5e7da_thumb.jpg

post-104747-imported-bc120910-9546-4552-a3ae-c3da7ab0dd63_thumb.jpg

Opublikowano
Jarekkow, Miejsce złotu majowego , jest już ustalone i jest nim Sława.

Oj Wirku!!!

Jarkowi chodziło o zlot teraz.

Jesienno-zimowy.

Miejsce fajne i ta zjeżdżalnia ekstra.

Można by na sankach zasunąć, że tylko iskry by szły.

Zastanawia mnie tylko, jak tę trampolinę można by zimą wykorzystać.

Opublikowano
Przeglądając swoje zdjęcia , czytając o campingach na których dotychczas były organizowane zloty i spotkania , chciałbym zaproponować camping 240 w Pietrowicach Głubczyckich .
To kiedy tam jedziemy ? Grudniowy termin jest chyba jeszcze wolny :?
Opublikowano
To kiedy tam jedziemy ? Grudniowy termin jest chyba jeszcze wolny

Niestety camping jest czynny do końca pażdziernika , zostaje tylko hotel

Mnie nie chodzi o to kiedy , tylko aby zorganizować tam zlot- spotkanie

Camping naprawdę fajny i tani , a dla tych osób które nie mogą z budką czy mają za daleko, jest hotelik , domki campingowe , też w bardzo przystępnych cenach

Opublikowano
No dobra - ośla łączka :?

Jak zwał, tak zwał.

Grunt, że na dupoplaście (pot.jabłuszku) było by gdzie smyrgnąć.

Jarek, a tak na poważnie to weź ten temat przeżuć do działu turystyka, bo transmisję zrobiłeś profesjonal i szkoda było by, żeby tak fajna relacja przepadła w otchłani miliona jajec, co to między innymi Ty i ja sobie robimy na tym forum.