balthur Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Z racji, że miałem uszkodzony aparat foto, nie posiadam zdjęć z Nieborowa. Może ktoś dorzuci fotki na forum. Chętnie pooglądam i poczuję tamten niezapomniany klimat... P.s. Monina w ogóle nie była, a chętnie zobaczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Jaśko to ja jeśli można wręcze Tobie płytke przy następnym spotkaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Mam zobowiązania wobec Ciebie za artystyczne popielniczki ! Prześlij mi na priva adres . Jestem na ukończeniu porządkowania fotek z tego roku. W przyszłym tygodniu wyśle Ci płytkę ! Zbiór cały czas jest aktualizowany i uzupełniany. Jest juz tego ok. 12 GB./ RAZEM Z FILMIKAMI / . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Rysiaczku a idzie też jakimś magicznym sposobem załapać się na taką płytke???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Też bym się załapał Rysiaczku było by to możliwe?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rn Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 plytka 12gb??? hrhrhrhhr ja na zloty zaczynam z dyskiem jezdzic normalnie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Rysiaczku dziękujemy z Moniną za piękne zdjęcia. Z przyjemnością sobie oglądamy i wspominamy letnie eskapady. Wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek 1 Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 wspomnienia z Nieborowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek 1 Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 wspomnienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek 1 Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 wspomnienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Wnosze poprawkę ! Nasz zbiór to juz 26.78 GB . Nasza encyklopedia karawaning.pl to : Tylko Zloty do roku 2008 . Od 2009 poza Zlotami zawarte są jeszcze foty i filmy x 2 Bieszczady i Zlot Niewiadówek w Borkach. Czekam na Ojców , Toruń . Warte zapisania są także ciekawe spotkania , spoty itp. w ramach ,,karawaning.pl ,, Do inwigilacji pozostała jeszcze płytka Yabulona ! Czekam takze na filmik Pinesjo z Nieborowa ! Szkoda że nie mamy w Naszej Encyklopedii fotek z Wypraw na Litwę i do Rumunii . Jeżeli to nie są ,,priv foty,, to proszę o przysłanie zdjęć ! Ustawie je datami i bedzie to piekna przesłanka dla potomnych ! Kitku ! Mam nadzieje że się spotkamy ! Siedziałem w Krakowie 1,5 miecha i żadnego spotkania nie było ! Jeno pogadaliśmy sobie od czasu do czasu z Adamem H. On w rozjazdach a i ja tyż ! Do 10 grudnia będę w Poznaniu . Mam tam dwie szybkie realizacje !!! Wirek ! trzepnij adres na priva to Ci wyślę płytkę ! CZEKAM NA WASZE FOTY ! ze wszech miar zryty berecik ! Ryszard Zdaniewicz / dla kobiet i karawaningowców Rysiaczek ! / Ostrowiec Św. 27-400 ul. Długa 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Czekam takze na filmik Pinesjo z Nieborowa No to jeszcze poczekasz Ja też czekam i nic... Do 10 grudnia będę w Poznaniu To pewnie zawitasz na nasze spotkanie Dostaniesz wtedy płytke z moimi zdjęciami ze Sławy, Czaplinka i Nieborowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Do 10 grudnia będę w Poznaniu no to musisz zawitać na nasze spotkanko uszykuje płytki z Nieborowa i Torunia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts