szantymen Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Podglądając udane spotkania Poznaniaków może i my zrobimy jakieś spotkanie w knajpie. Dodatkowy pretekst to rozdanie polarków wspólnie zakupionych i odbieranych przez „Luksusową Budkę” Co Łodzianie i okoliczni mieszkańcy na to ??? Lista chętnych na spotkanie rodzinne, kawowo-piwne w Manufaktura Bierhale 23.10.2009 godzina 18,00 1.Szantymen + 1 2.ptaku + 1 3.BJoe +3 4. Luksusowa_buda + 1 5 Askajaworska +3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Jak najbardziej tak o ile będę miał wolne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luksiak Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 jestem na TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markb Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Jestem za !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 najbardziej tak jestem na TAK Jestem za !!!! Wy nie przytakujcie tylko działajcie. Ustalić tylko termin i miejsce. Takie spotkania są rewelacyjne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Takie spotkania są rewelacyjne Wiem ,bo gdy tylko mogę to jestem na spotach Forda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szantymen Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 Chętni są to już dobrze. Z terminem jest troszkę gorzej, nie wiem czy za tydzień to nie za szybko? Za dwa tygodnie już święto. Za trzy tygodnie, okres 6-15 to o dziwo okres zlotów, nie wiem czy się wybieracie? Kolejne pytanie czy spotkanie robimy weekendowe, czy może być w tygodniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Przypuszczam że weekendowe spotkania będą bardziej obfitowały w frekwencję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJoe Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 jestem jak najbardziej za nawet za tydzień ale w sobote bo niestety ta niedziela odpada no chybam że po 20.00 ale to już chyba za późno będzie. w tygodniu też może być tylko gdzie? Może w Galerii tam zdaje się na piętrze są kajpki i stoliki przy których można przysiąść. Nie znam Łodzi, może ktoś podrzuci lepszy pomysł. Najlepiej od strony Pabianic - będe miał bliżej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szantymen Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 Może piątek po pracy, bo to jeszcze nie ma spotkań rodzinnych a już weekend. Na początek Manufaktura jest dobrym pomysłem wszyscy znają, a knajpek duży wybór. Więc wstępny termin do przegłosowania piątek 18,00 "Rynek Manufy" fontanny przy Tawernie. Jak będzie akceptacja to mogę zrobić rezerwację w Tawernie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Manufaktura ,jak najbardziej tak. Wszyscy wiedzą gdzie to jest a jak ,to łatwo odszukać ,od wspaniałych deserów u Wedla ,po pierogi i inne delicje typu wszystko w obrębie pary metrów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJoe Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 czyli piątek 23.10.2009 g.18.00 manufaktura ja jestem na tak szantymen, rób listę w pierwszym poście trzy załogi szantymen, ptaku, BJoe, już jest dobrze. no moi mili kto jeszcze przyjedzie? a może administracja z Łęczycy się też wybierze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr05 Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 ale wybraliscie praca 14.00-22.00 bardziej bym wolał sobote 24.10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Widzę tłumy chętnych nie wiem czy jak tak dalej pójdzie to jeden stolik nie będzie za dużo.A co mi tam ja i tak przyjdę gdyż jestem i zawsze można wypić w dobrym towarzystwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szantymen Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 W takim razie dwie wersje piątek 23.10 godzina 18 sobota 24.10 godzina 17 podawajcie ilość osób gdzie będzie więcej osób ten termin zostaje. Zapisy zbieramy do czwartku. "ptaku, BJoe" potwierdźcie czy po dwie osoby i czy sobota wchodzi w rachubę?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts