voice Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Witam szanowne grono, zamierzam kupić przyczepkę firmy Tabbert. Proszę was o jakieś info na ich temat, może ktoś ma więc jak się prowadza, jakie są wady zalety tych przyczep. Interesuje mnie rocznik od 2000r. Wiem, ze sa różne wersje np: - Diadem - Baronesse - Comtesse - Vivaldii - jeszcze pewnie inne .... ale nie wiem czym się różnią: Za wszelkie opinie będę wdzięczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karrol Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 - Teuersten nie wierzę, że mogli tak nazwać jakikolwiek model zresztą, google nie kłamią, takowego nigdy nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voice Posted October 15, 2009 Author Share Posted October 15, 2009 - Teuersten nie wierzę, że mogli tak nazwać jakikolwiek model zresztą, google nie kłamią, takowego nigdy nie było sorki miało być Diadem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts