Skocz do zawartości

Piękną zimę mamy tej jesieni :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęcie zrobione przed chwilą, okolice Krakowa, kilka kilometrów od Ojcowa. I cały czas pada....

post-102975-imported-33448538-8de2-443e-83ad-3cb40c54ed8a_thumb.jpg

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Pięknie Elu :ok:

Tylko, że my jeszcze na letnich oponach jeździmy..... Jechałam dziś do pracy z duszą na ramieniu. Ale w Katowicach na razie na drogach czarno. Mam nadzieję, że tak będzie - przynajmniej aż do czasu zmiany opon na zimowe :krzykacz:

Opublikowano

Ja też mam letnie - tyle, że przeziębiona siedzę w domu.

A niecały tydzień temu było 25 stopni :krzykacz: ....

Opublikowano

I ja dodam że u mnie nie pada poza małymi deszczykami.Elu nie strasz, takie fotki to chyba z tamtego roku? :ok::krzykacz:

Mnie czeka w piątek wyjazd na zlot Skrzydlatych do Ludwikowic Kłodzkich z moją bidulą N126 i co mam powiedzieć? nie jedź?

A Grażynka się martwi że do Ojcowa nie będzie miała prądu.

Grażynko, ciepłe gacie i wytrzymamy wszystko.

Opublikowano
Grażynko, ciepłe gacie i wytrzymamy wszystko.

:ok::bzik::jump:

Do tego jeszcze trochę podgrzewaczy :ok::krzykacz: i będzie cool :ok::jump:

Opublikowano

u nas śnieg pada od czasu do czasu ale odrazu topnieje

niedługo :krzykacz:

Opublikowano

Pogoda raczej paskudna ,deszcz ,deszcz ze śniegiem ,no i chłodno :ok:

do 11 listopada pogoda się chyba wyklaruje :krzykacz:

Opublikowano

Ładnie wygląda przyczepa pokryta śniegiem,ale nie wszędzie jest tak bajecznie.

Ja właśnie skończyłem doprowadzać przyczepę do porządku po tym jak dziś rano wiatr zrzucił ją z betonowych podstawek na których stała i przesuną ją po ziemni ok 1,5m o mało jej nie przewracając :niewiem: ,na szczęście oparła się o trzy młode jabłonki i skończyło się na paru odrapaniach i pogiętych podporach z jednej strony.

Pozdrawiam.