noemi_s Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Zdjęcie zrobione przed chwilą, okolice Krakowa, kilka kilometrów od Ojcowa. I cały czas pada.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grace Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Pięknie Elu Tylko, że my jeszcze na letnich oponach jeździmy..... Jechałam dziś do pracy z duszą na ramieniu. Ale w Katowicach na razie na drogach czarno. Mam nadzieję, że tak będzie - przynajmniej aż do czasu zmiany opon na zimowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 Ja też mam letnie - tyle, że przeziębiona siedzę w domu. A niecały tydzień temu było 25 stopni .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zundapp600 Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 U nas dzisiaj tak samo , jak wyjrzałem rano przez okno to myślałem ........... Ze chyba jeszcze śpię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adje Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 .A niecały tydzień temu było 25 stopni .... I bardzo w to wierzymy że jeszcze będzie... No, może troszkę mniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.b tulipan Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 I ja dodam że u mnie nie pada poza małymi deszczykami.Elu nie strasz, takie fotki to chyba z tamtego roku? Mnie czeka w piątek wyjazd na zlot Skrzydlatych do Ludwikowic Kłodzkich z moją bidulą N126 i co mam powiedzieć? nie jedź? A Grażynka się martwi że do Ojcowa nie będzie miała prądu. Grażynko, ciepłe gacie i wytrzymamy wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grace Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Grażynko, ciepłe gacie i wytrzymamy wszystko. Do tego jeszcze trochę podgrzewaczy i będzie cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJoe Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 u nas śnieg pada od czasu do czasu ale odrazu topnieje niedługo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Pogoda raczej paskudna ,deszcz ,deszcz ze śniegiem ,no i chłodno do 11 listopada pogoda się chyba wyklaruje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriks Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 A u nas od kilku dni prawie non stop leje i strasznie dzisiaj wieje brrrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 Kilka godzin później... I wciąż sypie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 U nas jak na razie troszeczke wieije , deszczyk nawet nie pada , a takiej zimy ja na Twoich fotkach w Poznaniu od lat nie było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 U mnie podobnie jak u 100-pki pada, wieje śniegu nie widać - czyli na zachodzie bez zmian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo1 Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 troszeczke wieije 100pa !!! Przecież łeb chce urwać !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qulpi Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Ładnie wygląda przyczepa pokryta śniegiem,ale nie wszędzie jest tak bajecznie. Ja właśnie skończyłem doprowadzać przyczepę do porządku po tym jak dziś rano wiatr zrzucił ją z betonowych podstawek na których stała i przesuną ją po ziemni ok 1,5m o mało jej nie przewracając ,na szczęście oparła się o trzy młode jabłonki i skończyło się na paru odrapaniach i pogiętych podporach z jednej strony. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts