Skocz do zawartości

myjnia mobilna - Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć,

Czy ktoś może polecić dobrą myjnie mobilną działająca na terenie Warszawy? Godna mam na mysli ludzi znających sie na tym jak dokładnie , a przy okazji bez uszkodzeń umyć przyczepę. Interesuje mnie głównie mycie z zewnątrz, środek ogarniam samodzielnie.

dzięki.

Opublikowano

Wątpię, że coś takiego jest, ale może i na takie coś już ktoś wpadł albo kiedyś wpadnie. Prędzej zakładam, że usługa byłaby możliwa gdzieś w myjniach ręcznych czy studiach detailingowych, ale to wymagałoby już dostarczenia przyczepy pod wskazany adres a nie odwrotnie.

Opublikowano

Juz ktos kiedys na to wpadł, firmy świadczące takie usługi istnieją. Jednak zamiast wybierac z tych znalezionych w internecie chętnie skorzystam z polecenia lub z czyich usług nie korzystac.

Opublikowano

Czyli jestem mocno do tyłu w temacie, ale może przez to że detailingiem swoich aut i przyczepy zajmuję się sam w ramach hobby i poprawy samopoczucia ;)

Opublikowano

Wydaje mi sie ze widzialem gdzies ogloszenie firmy z Pruszkowa, w kazdym razie bylo powiedziane ze zabieraja i odstawiaja przyczepe / kampera. Z tego co pamietam bylo to sprzatanie w srodku jak i mycie z zewnatrz. Jak znajde to podrzuce linka.

Opublikowano

Wczoraj właściciel takiego biznesu wyskoczył na forum ze "spamem" i chciał sobie darmową reklamę zrobić :]

@WoytekK wyślę Ci na pw namiary z tamtego usuniętego ogłoszenia :yes:

Opublikowano
5 godzin temu, WoytekK napisał(a):

Juz ktos kiedys na to wpadł, firmy świadczące takie usługi istnieją. Jednak zamiast wybierac z tych znalezionych w internecie chętnie skorzystam z polecenia lub z czyich usług nie korzystac.

Problem z takim biznesem to ścieki… nie wyobrażam sobie na jakie komentarze sąsiadów byś się naraził :) . Chyba, że masz z 5tys m działkę i uda się taką usługę przeprowadzić „prywatnie” :)

Bez piany na chodniku :) … w mojej okolicy nie do przeprowadzenia … wzrok przechodniów by zabił :) 

Opublikowano
50 minut temu, rtwppk napisał(a):

Bez piany na chodniku :) … w mojej okolicy nie do przeprowadzenia … wzrok przechodniów by zabił :) 

W cywilizowanych miastach normalnie myją przy ruchliwych ulicach :]
Lądek Zdrój:

USA:

Opublikowano

Określenie „cywilizacyjne miasto” jest bardzo kontrowersyjne. Jak opłaty za parkowanie w „cywilizacyjnym mieście” :) 

Masz racje, że przy zastosowaniu odpowiedniej chemii EKO to nie powinien być problem … ale czy społeczeństwo jest na to gotowe :) 

Pisząc mój komentarz brałem pod uwagę reakcje ludzi. Sam w Pickamperze stosuje chemię EKO i ścieki są w 100% biodegradowalne. A mimo to wzrok sąsiadów gdy spuszczam wodę brudną na ogród bezcenny :)

Opublikowano

@rtwppk pełna zgoda. Wzrok mieszkanców osiedla, na którym mieszkam całkowicie moglby spopielić gdyby taka myjnia przyjechała z wysokociśnieniowymi myjkami. Rozgladam się za mobilna myjnia parową gdzie ścieków jest zdecydowanie mniej. 

@Tomii widziałem kiedyś to w akcji. I wszystko ze wzajemnym szacunkiem do siebie- pracownicy myjni uwazali na przechodniów i samochody przejezdzajace obok, a ludzie na chodniku i w mijajacych ich samochodach jak gdyby nigdy nic.

Opublikowano
10 minut temu, WoytekK napisał(a):

@rtwppk pełna zgoda. Wzrok mieszkanców osiedla, na którym mieszkam całkowicie moglby spopielić gdyby taka myjnia przyjechała z wysokociśnieniowymi myjkami. Rozgladam się za mobilna myjnia parową gdzie ścieków jest zdecydowanie mniej. 

@Tomii widziałem kiedyś to w akcji. I wszystko ze wzajemnym szacunkiem do siebie- pracownicy myjni uwazali na przechodniów i samochody przejezdzajace obok, a ludzie na chodniku i w mijajacych ich samochodach jak gdyby nigdy nic.

Daj znać jak coś znajdziesz i umyjesz :) narazie po nowej folii z grafiką brudu na mojej budzie nie widać. Ale temat powróci wiec jestem zainteresowany :) zwłaszcza ze względu na sąsiadów :) 

Opublikowano
20 godzin temu, Tomii napisał(a):

W cywilizowanych miastach normalnie myją przy ruchliwych ulicach :]

Ale ja zacofany jestem jednak. Myślałem, że tam od razu do celi wsadzają za to (w najlepszym wypadku solidny mandat) :mlot:.

Opublikowano
W dniu 20.06.2023 o 16:25, Tomii napisał(a):

Wczoraj właściciel takiego biznesu wyskoczył na forum ze "spamem" i chciał sobie darmową reklamę zrobić :]

@WoytekK wyślę Ci na pw namiary z tamtego usuniętego ogłoszenia :yes:

@Tomii dlaczego mam wrażenie, że to ten co go wykasowałeś teraz pyta o namiary? ?

Opublikowano
10 godzin temu, jacekzoo napisał(a):

@Tomii dlaczego mam wrażenie, że to ten co go wykasowałeś teraz pyta o namiary? ?

Masz mylne wrażenie :skromny: . Tu akurat totalny przypadek.