Skocz do zawartości

Zmiana przyczepy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od lipca jestem w posiadaniu nowej( innej) przyczepy , jest to Home Car 39 Racer . poprzednio była Chateau ( a więc przez przypadek ta sama stajnia ). Różnica między obecną a poprzednią jest spora . Ta ma łóżko stałe plus wygodne siedzenie ze stolikiem , duże okno dachowe , ciepłą wodę , ogrzewanie z nadmuchem i airmixem , wc wyjmowane z zewnątrz , luki bagażowe otwierane z dwóch stron .W przyczepie są zbiorniki na czystą i brudną wodę , podnośnik , klucz do kół i podpór , oraz nowy przedsionek Isabella, bagażnik na rowery , stabilizator toru jazdy.Przyczepę użytkuję tylko z żoną więc myślę że miejsca jest dość .Jest zadbana , a co będzie dalej zobaczymy ( oby nic nie było).

post-101702-imported-ab2ae8ee-9405-4e40-9af6-05b462809eeb_thumb.jpg

post-101702-imported-08c777ea-4d82-4a9d-9389-f3bc1b18ac2c_thumb.jpg

post-101702-imported-dbe5051d-3cd0-45d6-a735-dde19eef8907_thumb.jpg

post-101702-imported-1e7f9817-99e2-4059-92f2-ef59d20d3d0b_thumb.jpg

post-101702-imported-56579e89-6054-4dcb-93fd-066e27021d23_thumb.jpg

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ładna przyczepka , gratuluje i niech się dobrze spisuje pozostało jeszcze podlać by nie skrzypiała :ok::ok:

Opublikowano

zibi, wygląda na bardzo zadbaną przyczepke :ok:.Fajnie też wyglada z alufegami i relingami.Niech przynosi wiele frajdy z użytkowania.

Opublikowano

U mnie się wyświetlają i - wierzcie mi na słowo :ok: - przyczepa jest piękna :bzik: ! Gratulacje :ok: !

Opublikowano

Świetna budka :ok: i na aluskach :bzik: Gratulacje

PS.Th0rniak nie widzisz zdjęć bo niegrzeczny byłeś :ok: a żałuj bo jest na co popatrzeć :bzik:

Opublikowano
PS.Th0rniak nie widzisz zdjęć bo niegrzeczny byłeś :bzik: a żałuj bo jest na co popatrzeć :bzik:

Ale jak coś to możemy Ci opowiedzieć.

Na pierwszym zdjęciu widać przód przyczepy z bagażnikiem na rowery (na dyszlu, aluminiowy),kawałeczek przedsionka, potem kawałek drzewa (chyba świerk), niebo nad przyczepą (czysty błękit);

Zdjęcie nr 2. Jest przyczepa (piękna), ma koło (na alufeldze), widać okna i drzwiczki serwisowe, kabel przyłączeniowy (koloru pomarańczowego), pod przyczepą niebieski zbiornik na nieczystości, niebo nadal niebieskie (ale mniej), wyraźnie za to widać las (iglasty), w oddali, po lewej dom z zielonym dachem, po prawej kawałek srebrnego auta;

Widoczek 3, przyczepa z tyłu prawy róg (1 okno), z przedsionkiem granatowym (ma okna), dalej leżak (składany, aluminiowy) i kawałek samochodu;

Zdjęcie 4 łóżko, poduszka (żółta), łóżko zaścielone (nie rozgrywają się żadne sceny intymne), drzwi przesuwne (szare, złożone po lewej stronie kadru);

Zdjątko 5, przygotowania do posiłku, serwetka na stole (granatowa z przeważającą liczbą kwiatuszków w kolorze czerwonym),

2 okna (firanki i zasłonki, siedziska 2 i 1 stolik.

Widoczna jest również gałka od drzwi (chyba od kibelka).

Na stole miseczka (żółta z zielenią), tacka (biało czerwona), a w niej popielniczka, chyba kubek i pudełko zapałek, dalej chyba paluszki w kubeczku i oczom nie wieżę, ale chyba choinkę, albo jakiś stroik świąteczny widzę.

Obicia siedzisk ładne granatowe;

I zdjęcie ostatnie nr 6. widok ogólny na piękne, czyściutkie, widać, że zadbane wnętrze. Troszkę szafeczek, po lewej na górze radio (jamnik srebrny-marki nie widzę).

Na stole kuchennym nad lodówką, butelka z wodą Żywiec (niebieska) i czajnik bezprzewodowy (biały, pojemność mi nieznana), znowu serwetka, tą co Ci już opisałem przy poprzednim zdjęciu;

Gratulacje dla właściciela :ok: , a Ty teraz już chyba wszystko wiesz. :ok: