barwol Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam wszystkich i ponownie zapraszam na karawaning zimowy do Nidzicy . Stawki pozostają takie jak w zeszłym roku (sprawdziłem i potwierdziłem u Pani Dyrektor ). Ja tam jestem już w listopadzie! W zeszłym roku było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
track222 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam wszystkich i ponownie zapraszam na karawaning zimowy do Nidzicy . Stawki pozostają takie jak w zeszłym roku (sprawdziłem i potwierdziłem u Pani Dyrektor ). Ja tam jestem już w listopadzie! W zeszłym roku było super. Byłem tam w sierpniu tego roku, polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriks Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 A stronkę zapodacie albo foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
track222 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 A stronkę zapodacie albo foty? http://www.niedzica.pl/content/view/71/128/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noemi_s Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Też byłam, polecam z czystym sumieniem. Stronka: http://www.niedzica.pl/content/view/71/128/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noemi_s Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 track222 ale się wstrzeliliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwol Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 a tu moja stronka "Polany" http://polkasteam.pl/Bartek/Polana%20Sosny%2030.12.08/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
track222 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 track222 ale się wstrzeliliśmy Brawo brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 barwol, dobrze wygląda taki zimowy karawaning. Byłem na tym campingu w zeszłym roku. Bardzo fajny. Ciekaw jestem czy zimą działa węzeł sanitarny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarekkow Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 track222 ale się wstrzeliliśmy Chciałem to skomentować , ale się powstrzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
track222 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 track222 ale się wstrzeliliśmy Chciałem to skomentować , ale się powstrzymam... Tzn.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarekkow Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Tzn.? Jak wyżej , z dużą dawką humoru ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwol Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Sanitariaty (toaleta +prysznice), mycie naczyń działają i są ogrzewane. Za miedzą są wyciągi z super szkółką narciarską (na jednym ze zdjęć widać super instruktora, Pana Kazimierza). Zapraszam wszystkich - może wreszcie rozruszamy karawaning zimowy w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noemi_s Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Tzn.? Jak wyżej , z dużą dawką humoru ... ...ech, ci mężczyźni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomar67 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 dajcie znać jak jak było po powrocie fajnie byłoby rozruszać karawaning zimą ja się wybieram w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi