Tomasz Dynarski Opublikowano Czwartek o 16:48 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 16:48 (edytowane) Cześć; Jakie uchwyty do mocowania przedsionka stosujecie i macie sprawdzone? a) poziome plastikowe b) pionowe metalowe c) FixON - bezśrubowe mocowanie rurek do przyczepy. Czy zakładając, ze moja przyczepa będzie w 90% stacjonarnie i przedsionek będzie zamontowany na dłuższe okresy to jakie polecacie? Będę wdzięczny za wskazówki - przedsionek do DOREMA Edytowane Czwartek o 16:49 przez Tomasz Dynarski by ładniej wyglądalo (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano Czwartek o 17:30 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:30 z dobrego plastiku, poziome tam gdzie trzeba i pionowe tam gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dynarski Opublikowano Czwartek o 18:54 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:54 Godzinę temu, mundek28 napisał(a): z dobrego plastiku, poziome tam gdzie trzeba i pionowe tam gdzie trzeba. Od czego to zależy którego powinienem użyć?, które kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dynarski Opublikowano Czwartek o 20:09 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:09 Tak mi to na chłopski rozum wychodzi, że 3 poziome na środku i po bokach i dwie pionowe skrajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano Czwartek o 21:16 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:16 FixON ,FixON II ,czy też ich klony aby zamontować musisz mieć w przedsionku podwójną kedrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dynarski Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu No i już wszystko wiem, mam drugą kedrę, uchwyty zamówione i będzie można rozstawiać. Dziękuję za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi