Łukasz86 Opublikowano Czwartek o 16:15 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 16:15 Witam serdecznie Dopiero się zarejestrowałem. Szukam przyczepki kempingowej i dzisiaj oglądałem jedną sprowadzoną z Holandii. Wszystko wygląda ok jest tylko jeden mankament. Sprzedawca osoba prywatna powiedziała mi wprost że przednie okno jest nieszczelne i pojawił się naciek na ścianie. Kawałek ściany a jest podmokły i wypukły. Cena jest okazyjna i w związku z tym kieruję pytanie do fachowców, czy warto kupić i naprawić we własnym zakresie?? Dziękuję za pomoc i wszelkie rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady11 Opublikowano Czwartek o 20:40 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:40 Nie, bo możesz znaleźć suchą. Cena może okazyjna , ale możesz dołożyć drugie tyle lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrowin Opublikowano Piątek o 08:02 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:02 Zadzwoń do dowolnego serwisu i zapytaj, ile będzie kosztowała wymiana całej ściany w przyczepie ...... i wstawienie okna. 15 godzin temu, Łukasz86 napisał(a): Cena jest okazyjna Wtedy się dowiesz czy rzeczywiście jest okazyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz86 Opublikowano Piątek o 10:18 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:18 Ok, widzę że wszystkie odpowiedzi są jednoznaczne, dzwoniłem też do komisów i wypożyczalni. Wszyscy tego samego zdania. Czyli odpuszczam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi