misha22 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Po zasięgnięciu info z int ukazuje mi sie tylko komunikat: "Parkowanie z przyczepa / przyczep w strefie Płatnego parkowania jest niedozwolone" Pyt 1: czy dotyczy to tylko godzin opłat w Strefie czyli 8-20 czy tez np sob i niedziel? Czy ktoś z Forumowiczów zna albo może wskazać konkretny zapis zabraniający? Pozdr Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Po zasięgnięciu info z int ukazuje mi sie tylko komunikat: "Parkowanie z przyczepa / przyczep w strefie Płatnego parkowania jest niedozwolone" Pyt 1: czy dotyczy to tylko godzin opłat w Strefie czyli 8-20 czy tez np sob i niedziel? Czy ktoś z Forumowiczów zna albo może wskazać konkretny zapis zabraniający? Pozdr MichałParkować z przyczepą możesz wszędzie tam gdzie są odpowiednie duże miejsca parkingowe. Parkować samej przyczepy Ci nie wolno bo zabrania tego sam znak D-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misha22 Opublikowano 21 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja No właśnie chyba "nie bardzo" : 5. Parking w SPP jest parkingiem płatnym, ogólnodostępnym, niestrzeżonym dla pojazdów samochodowych. 6. Zakazuje się parkowania w SPP pojazdów z przyczepami lub parkowania samych przyczep.19 wrz 2016 tylko samego tego paragrafu znaleźć nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja No właśnie chyba "nie bardzo" : 5. Parking w SPP jest parkingiem płatnym, ogólnodostępnym, niestrzeżonym dla pojazdów samochodowych. 6. Zakazuje się parkowania w SPP pojazdów z przyczepami lub parkowania samych przyczep.19 wrz 2016 tylko samego tego paragrafu znaleźć nie mogę... Ale co nie bardzo? Zakazać mogą znaki a nie regulamin strefy płatnego parkowania. Więc wszędzie tam gdzie się zmiescisz zestawem to na parkingu oznaczonym znakiem D-18 parkować można. Regulamin strefy parkowania nie może być ważniejszym aktem niż przepisy ruchu drogowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misha22 Opublikowano 22 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja Wiesz ale to jest chyba ta kolejność, ze płacąc za parking w SSP, zgadzasz się na regulamin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja A czy tabliczka T-23e pod znakiem D-18 pozwala na parkowanie samych przyczep kempingowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja A czy tabliczka T-23e pod znakiem D-18 pozwala na parkowanie samych przyczep kempingowych?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi