Wild Boar Racing Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Witam, chciałbym przedstawić nas oraz naszą pierwszą przyczepę kampingową którą została Eriba Nova 540 z 1999 roku. Właścicielami zostaliśmy trochę przypadkiem, komuś odechciało się czyścić i naprawiać po ostatniej zimie a my stwierdziliśmy że za mało mamy w życiu sprzątania i weźmiemy to na klatę. Po chwili namysłu i obejrzeniu przyczepy postanowiliśmy uszczęśliwić siebie oraz dzieci i dobiliśmy targu. Od początku wiedzieliśmy że będą koszty, przednie okno wymaga wymiany, jest całkowicie zniszczone, na chwilę obecną zbieram ceny i szukam używki lub nowego. Do tego jedno z bocznych okien też już jest nadgryzione zębem czasu ale chyba jeszcze poczeka na swoją kolej. Przyczepa pochodzi z Europy, wszystkie gniazdka są kontynentalne ale od kilku lat jest i będzie użytkowana w Irlandii, więc na dzień dobry potrzebujemy adapterów prawie do wszystkiego. Na szczęście poprzedni właściciele nie byli zbytni przywiązani do swoich rzeczy i oprócz 6 worów śmieci zostawili także kolekcję adapterów. Właśnie, poprzedni właściciele…..zapuścili przyczepę i pozwolili aby do środka dostała się woda, spowodowało to rozwinięcie się grzyba na rożnych powierzchniach z czym walczymy zaciekle. Całe wnętrze wymaga szorowania, Żona spędziła na tym weekend, na następne kilka dni zostawiliśmy w środku osuszacze powietrza oraz otworzyliśmy wszystkie możliwe szafki. W tym sezonie chcielibyśmy używać jej tylko jako noclegowni na kempingu, w przyszłym sezonie myślę o jakichś wojażach po Irlandii. Wiem że na chwilę obecną to co widać na zdjęciach to obraz nędzy i rozpaczy ale wiem że nie takie potworki były odratowywane i służyły jeszcze długo więc jestem dobrej myśli. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGL Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Bardzo dobra marka . Powodzenia w naprawach i niech dobrze służy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek230482 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Łooo Panie! Szacun za podjęcie wyzwania. O ile sam wygląd faktycznie jest do ogarnięcia to zgniłka bym się nie podjął. Życzę wytrwałości i zadowolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Trzymam kciuki . Dużo pracy ale z chęcią obejrzę metamorfozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Szykuje się świetna fotorelacja Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi