Piotr J Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Zwróć uwagę jak opisujesz swój pojazd w necie: http://seat-ibiza.pl/viewtopic.php?t=17280 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 No nieźle... a swoja drogą to jak już się uwzieli to i tak pewnie gwizdną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfizyk Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 To ja chyba usunę się z mapy. Osoby zainteresowane odwiedzeniem mnie - zapraszam na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONZIO Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 To ja chyba usunę się z mapy. Z mapy to się chyba nie usuniesz. Ja też już jakiś czas temu próbowałem i mi się nie udało. Za chwilowy impuls się płaci. Jeśli jednak byś dał radę, to napisz proszę, jak żeś tego dokonał. Ja na razie przestawiłem, wskaźnik gdziekolwiek w okolicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 KONZIO, no a ja właśnie wczoraj jechałem do Orzeszyna do klienta i tak się rozglądałem w tamtych okolicach żeby dojrzeć Twoją przyczepkę i nici. Już wiem dlaczego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONZIO Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 do Orzeszyna O, z Orzeszyna, to rzeczywiście musiał byś mieć mocno sokoli wzrok, żeby ją dojrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 No tyle że wjeżdżałem do Piaseczna od strony Zalesia Dolnego, potem uciekałem na Grójec i przejeżdżałem w sumie przy miejscu które masz zaznaczone w mapce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONZIO Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Suma sumaru, byłeś bardzo blisko (w porównaniu z tym co masz do mnie od siebie z domu), bo ja mieszkam od Orzeszyna około 12-15km. W stronę (po skosie) właśnie Grójca. Tomii ponieważ, nie mogę znaleźć tego miejsca, w którym to informujesz nas o planowanym na poniedziałek, zakończeniu przez Ciebie, Twojego procesu edukacji, to w tym miejscu życzę powodzenia i trzymam kciuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 to w tym miejscu życzę powodzenia i trzymam kciuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts