Krzysieklyse Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Witam forumowiczów, Czy ktoś tutaj wie od czego jest ten czerwony włącznik? Kombinowalem na różne sposoby i nie mogę dojść od czego to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleo77 Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca 3 godziny temu, Krzysieklyse napisał(a): Kombinowalem na różne sposoby i nie mogę dojść od czego to. A nie jest to czasem grzanie wody (terma)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekzoo Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca 43 minuty temu, kleo77 napisał(a): A nie jest to czasem grzanie wody (terma)? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysieklyse Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca Faktycznie, możliwe. A czy therma działa też na 12v ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleo77 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Godzinę temu, Krzysieklyse napisał(a): A czy therma działa też na 12v Jak masz coś takiego to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysieklyse Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca Dokładnie to coś takiego. I w sumie tam napisane że 230 🙂😆🤪🤐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larysa Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Być może żle kojarzę. Dla mnie jest to włącznik całej listwy, którą gdzie włącza się po prąd. Tak myślę. Bo do podgrzewania wody czy ciepła w przyczepie to mało prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekzoo Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 13 minut temu, Larysa napisał(a): Być może żle kojarzę. Dla mnie jest to włącznik całej listwy, którą gdzie włącza się po prąd. Tak myślę. Bo do podgrzewania wody czy ciepła w przyczepie to mało prawdopodobne. Nie, to jest do samego bojlera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larysa Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Ok!. Sorry i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysieklyse Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca Jutro wezmę miernik i sprawdzę czy dochodzi prąd do thermy jak włączę przełącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 26 minut temu, Krzysieklyse napisał(a): Jutro wezmę miernik i sprawdzę czy dochodzi prąd do thermy jak włączę przełącznik. Zalej wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi