konrad_b Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 nie widzę nigdzie informacji ... MOBILEXPO 2009 W dniach 10 i 11 października 2009 roku w Centrum Targowym Chemobudowa w Krakowie ul. Klimeckiego 14 odbędą się kolejne; III Targi Pojazdów Terenowych i Turystycznych MOBILEXPO 2009 Do udziału w targach ponownie zapraszamy producentów i sprzedawców kamperów, przyczep kempingowych, pojazdów terenowych, pojazdów typu SUV i Crossover, guadów, motocykli i skuterów oraz firmy które zajmują się wypożyczaniem tego typu pojazdów. Na targach prezentowane będą najważniejsze marki kamperów i przyczep oferowane na polskim rynku. Chcemy również aby na targach nie zabrakło firm które dostarczają podzespoły i wyposażenie do tych pojazdów, między innymi: przedsionki, rolety i markizy, klimatyzatory, urządzenia grzewcze oraz podstawowy sprzęt turystyczny jak również urządzenia które ułatwiają dotarcie do celu: nawigacje GPS oraz telewizję satelitarną. targi ktoś się wybiera ? my pewnie zaglądniemy w niedziele ok południa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Jak będzie bliżej terminu , to sie okreslę, ale gadka na temat tych targów była na spotkaniu południowców, jak dobrze pamietam to Yabulon coś wspominał... dam cynk.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z AdamemH - stwierdziliśmy, że być może przy okazji targów uda się zorganizować małe spotkanie "Południowców". Wstępnie padła propozycja kawy "w samo południe" w barku na terenie głównej hali wystawienniczej (Pawilon A). Spotykamy się w sobotę, 10 października o godz. 12. Kto jest chętny? 1. noemi_s 2. AdamH 3. Grace i Adje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grace Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 noemi_s, Elu - wstępnie my się piszemy na to spotkanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 noemi_s, Elu - wstępnie my się piszemy na to spotkanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCADARKA Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 no to super z CT będzie około 55 załóg pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 szkoda , bo Serki będą obecni na targach , ale w niedziele... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Serki - może się Wam uda przyjechać w sobotę??? Byłoby super... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Serki - może się Wam uda przyjechać w sobotę??? Byłoby super... bardzo bym chciał , ale niestety w sobote musze byc na budowie... Myślami będziemy z Wami ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_b Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 ja też w sobotę raczej nie dam rady - praca ale w niedziele zrobimy mini spotkanie z Serkami tylko nie wypijcie całej kawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Wracam do tematu, bo zrobiło się małe zamieszanie. Trzeba ustalić termin spotkania - wiem, że części z Was nie pasuje sobota, części niedziela ... Dajcie znać kto się wybiera w sobotę, a kto w niedzielę i w jakich godzinach? Może uda się wypracować jakiś konsensus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Serki na 100% będą w niedzielę około godz 10-11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Yabulony też będą a nie dałoby się trochę później ? Samo południe to dla mnie trochę za wcześnie, mogę nie zdążyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Yabulony też będą a nie dałoby się trochę później ? Samo południe to dla mnie trochę za wcześnie, mogę nie zdążyć No to poczekamy , koło 15-16 chce wyskoczyc jeszcze w miasto nie co pospacerować po rynku krakowskim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiy Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Ja w sobote pewnie z rana, po poludniu trzeba wyjsc na miasto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts