Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może by skombinować jakieś lokalne zakończenie sezonu w zachodniopomorskim. Ja generalnie jestem chętny na każdy z najbliższych wekendów. Może coś na Drwaskim lub nad morzem.

Jak będzie zainteresowanie to można dopasować jakieś w miarę fajne miejsce.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witaj

my czekamy na takie spotkanie na pomorzu bo cosik o polnocy kraju szanowni koledzy zapomnieli :krzykacz::czerwona: ale niestety juz schowalismy przyczepe na zime notabene bardzo blisko czaplinka

ale na wiosne pisze sie jako pierwszy na spotkanie

pozdrawiam

Opublikowano

Witam ; ja też jestem za spotkaniem , na zakończenie sezonu . Moze właśnie zróbmy spotkanie Zachodniopomorsko-pomorskie ?

Opublikowano

Ja też jestem za spotem weekendowym. Ale campy w naszym rejonie są chyba pozamykane już... Pewnie gdzieś w okolicach Drawska by się coś znalazło... postaram się drążyć temat i podzwonić trochę... :czerwona:

Maciej a ten camp z Twojego linku otwarty jest? Nie doczytałem o terminach otwarcia...

Opublikowano
Witam ; może nie koniecznie z przyczepami ? Może nie koniecznie cały weekend ?

Nie............ możemy umówić się w Sandrze w Pogorzelicy, pomoczyć tyłki w basenie a wieczorem pójść na kręgle; chociaż osobiście wolałbym z przyczepami ale sandry czy tam innego hotelu który udaje "SPA" nie wykluczam :-)

Opublikowano
Maciej a ten camp z Twojego linku otwarty jest? Nie doczytałem o terminach otwarcia...

Z opisu na stronie wynikało że niby zamknięty po 31 sierpnia .... ale chyba nie jest to prawda bo coś około 15 października ma "zakończenie sezonu" lokalna baza nurkowa i jak znam życie to impreza będzie "całowekendowa" i ludzie muszą gdzieś spać.

Zawsze można umówić się na campingu w Dąbiu :-) lub poszukać czegoś nad zalewem.

W sumie tak sobie teraz pomyślałem że można by zobaczyć campingi "za miedzą" bo ceny są niewiele wyższe a standard bez porównania.

Opublikowano

http://www.camping-spring.de/

Okres funkcjonowania: 01/01 do 31/12

Cena orientacyjna: € 17.00 / € 23.00

Liczba miejsc przechodnich: 50

Liczba miejsc stałych: 200

Powierzchnia: 10 ha brutto

Może tutaj gdzieś... niestety ja niemieckiego nie rozumiem...

Nam by pasowało 16-18 październik. ( wcześniej weekend zajęty )

Może być oczywiście inna lokalizacja... musimy intensywnie poszukać... i zgłaszać na forum

Opublikowano

Witam ; jestem oczywiscie ZA . ale jest małe "ale" z mojej strony do 20.10 2009 jestem w sanatorium , 25.10.2009 mam chrzciny mojej wnuczki . Po tych datach jestem otwarty na spotkanie z , lub , bez przyczep .