jacek l Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Witam, szukam kempingu fajnego w okolicach Fromborka lub Braniewa, generalnie nad Zalewem Wislanym. Wiem, że we Fromborku jest - nocował ktos z Was moze? J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapete Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 3 lata temu dojeżdżając do pracy do Braniewa, przejeżdżałem zawsze obok niego. położony jest na górce i chyba rozciąga się z niego widok na Zalew. W Braniewie nie ma kempingu. Obok niego jest basen odkryty, w sezonie czynny. Nie obiecuję, bo czasu mam mało, ale za tydzień może sobie zrobię wycieczkę i do Fromborka bym zajechał oraz parę fotek robię, ale jeszcze raz powtarzam nie obiecuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrekm13 Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Podbijam temat. Ktoś był na kempingu we Fromborku? Ewentualnie jakiś parking z prądem... Szukam na krótki pobyt - 1 -2 noce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr05 Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Byłem polecam spokój i cisza przyczepa stoi w pełnym słońcu, sanitariaty znośne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrekm13 Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 45 minut temu, piotr05 napisał: przyczepa stoi w pełnym słońcu To akurat zależy w jakiej porze roku. W weekend majowy szukałem słońca, ale w ostatni weekend to bym tego nie przeżył 😉. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosiek2 Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Byłem trzy lata temu. Stan PRL woda ciepła zimna, czysto, spokój, Warto pobyć parę dni. Z wyżywieniem nie ma kłopotu Polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrekm13 Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Godzinę temu, tosiek2 napisał: Byłem trzy lata temu. Stan PRL woda ciepła zimna, czysto, spokój, Warto pobyć parę dni. Z wyżywieniem nie ma kłopotu Polecam Zapomniałem jeszcze najważniejszego... Jakiś plac zabaw na terenie kempingu jest? Najlepiej tak od razu przy wyjściu z przyczepy 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts