Łza Włóczynutka Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Widać postępy gołym okiem. Ile +/- godzin dziennie na to poświęcasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac28 Opublikowano 15 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 6 minut temu, Łza Włóczynutka napisał(a): Ile +/- godzin dziennie na to poświęcasz Od sierpnia '22 min. 2-3 godziny dziennie a bywa że ok 5godz, ok. 27 dni w miesiącu. Ostatnie weekendy ok. 10-11 godzin dziennie. Poprzedni tydzień cały taki jak weekendy. Ogólnie baaaardzo dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtwppk Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja 8 godzin temu, mac28 napisał(a): Od sierpnia '22 min. 2-3 godziny dziennie a bywa że ok 5godz, ok. 27 dni w miesiącu. Ostatnie weekendy ok. 10-11 godzin dziennie. Poprzedni tydzień cały taki jak weekendy. Ogólnie baaaardzo dużo czasu. Ale i tak uważam, że idziesz jak przecinak. Gdzie zamówiłeś taki fikuśny materac na łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac28 Opublikowano 15 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 13 minut temu, coxWlkp napisał(a): Gdzie zamówiłeś taki fikuśny materac na łóżko? Na stronie "Materace z gór". Mailem wysyłasz szkic z wymiarami i w odpowiedzi jest wycena. Nie wiem jeszcze jak będzie się spisywał, przez chwilę wydawał się wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtwppk Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja 58 minut temu, mac28 napisał(a): Na stronie "Materace z gór". Mailem wysyłasz szkic z wymiarami i w odpowiedzi jest wycena. Nie wiem jeszcze jak będzie się spisywał, przez chwilę wydawał się wygodny. A który wybrałeś ? Jaki masz rozmiar i wagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac28 Opublikowano 16 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 6 godzin temu, coxWlkp napisał(a): A który wybrałeś ? Jaki masz rozmiar i wagę https://materacezgor.pl/materac-twardy-do-kampera-piankowy-hard-kamper-p-4941.html Wagi nie sprawdzałem a na stronie jest przypisana taka sama dla wszystkich materacy. Mi pasowały takie wymiary: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi