Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście pozdrowienia. A może jakaś transmisja na żywo? Zdjęcia, filmy, słuchowisko, kto rozrabia, kto śpiewa, kto poszedł spać. :)

Opublikowano

KONZIO , choć na I wirtualny zlot , kupiłem przed chwilą 0,7 i zgrzewkę :) i nie ma komu tego wypić .....

Opublikowano
KONZIO , choć na I wirtualny zlot , kupiłem przed chwilą 0,7 i zgrzewkę :) i nie ma komu tego wypić .....

Dzięki za zapro, właśnie się stamtąd przerzuciłem tutaj, żeby zobaczyć co się dzieje. Zaraz do Was wracam.

Opublikowano

Bawcie się dobrze . Dbajcie o zdrowie . Może jeszcze jakiś lokalny spocik się odbędzie . A wtedy zdrowie się przyda. :)

Opublikowano

ech

jedni się bawią a człek musi pracować

pozdrawiam również

Ech

zazdroszcze Wam

Opublikowano

KONZIO,

ju tam lece :):)

Opublikowano

No i nie dotarliśmy. Holownik padł i nie zdążyliśmy zrobić :) Wygląda na to, że musimy poczekać do kolejnego zlotu. :)

Opublikowano

Nie bede ukrywal ze mozecie tylko zalowac. Jest wpaniale mimo ze zegnamy sie ze lzami w oczach.

• Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.