ReginaZW Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Nareszcie będziemy mogli spotkać się z Wami. Jedziemy do Nieborowa. Pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekGG Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 My się piszemy, Rysiaczek jeśli nie napotkamy trudności to może uda się dotrzeć wcześniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reve Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Jeszcze na 100% nie wiem ale postaram się z moją załogą przyjechać do Nieborowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinesio Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Milo będzie się znowu spotkać Pozdrawiamy wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Z upoważnienia Naszego Adminka Tomiiego , rozmawiałem z kempingiem w Nieborowie , potwierdzając nasz przyjazd. . Sympatyczna włąścielka nie przeraziła się ilością załóg a wprost przeciwnie zapewniła mnie że wszyscy się zmieszczą i prądu nie braknie ! Mając na uwadze że Wirek na pewno będzie kombinował aby przyjechac jako pierwszy , rozstawiając się tam gdzie ognisko dla wszystkich , w tajemnicy pozostawiam termin mojego przyjazdu na Zlot . Pieczątkę zamówię w sobotę . Pasowanie to sprawdzone w Borkach kanapeczki z ,,WASABI ,,. Proszę o przywiezienie tego specjału oraz kilku małych słoiczków papryczek / ostrych / . Drewna na onisko na kempingu dostatek . Pierwszą transzę zabezpiecza właścicielka . A palone będzię , oj będzie ! Starzy Zlotowicza wiedzą o co chodzi , a młodzież Zlotowa niech pyta !? Oczywiście jak na kazdym Zlocie konkurs na najładniej oświetloną załogę / namiot , przyczepka , kamper / ! Nagroda czeka !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Rysiaczku nie pozostaje mi nic innego jak jeszcze dziś się pakować i jechać do Nieborowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepciak Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 wir57 nie pozostaje mi nic innego jak jeszcze dziś się pakować i jechać do Nieborowa Ja już jadę bo zawsze jestem spakowany i dla Rysiaczka + RAMBO miejsce będę trzymał. Oczywiście trzecie miejsce - również medalowe, będziemy trzymac dla wirka57. Link to comment Share on other sites More sharing options...
widelec Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 kanapeczki z ,,WASABI ,,. jezeli tylko bedziemy to napewno przywieziemi - zaraziles nas Rysiaczek, tym "specjalem" i teraz to standart u nas w domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 kanapeczki z ,,WASABI Roślina lecznicza Surowiec: kłącze, korzeń. Zawartość: m.in. glikozydy, prowitamina A, witaminy z grupy B, witamina C, sole mineralne (najwięcej siarki). Działanie i zastosowanie: przejawia działanie grzybobójcze, bakteriobójcze oraz niewielkie moczopędne, pobudza wydzielanie soków trawiennych, zaleca się w niestrawności, zatruciu rybami, w niedokwaśności, a nawet bezsoczności, zewnętrznie w okładach łagodzących dolegliwości reumatyczne, nerwobóle i mięśniobóle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Tak ! Tak ! Jarku ! Nam głównie chodzi o te siarke i bezsoczność ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 zewnętrznie w okładach łagodzących dolegliwości reumatyczne, nerwobóle i mięśniobóle. tą są optymalne dawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
finger Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 wir57 nie pozostaje mi nic innego jak jeszcze dziś się pakować i jechać do Nieborowa Ja już jadę bo zawsze jestem spakowany i dla Rysiaczka + RAMBO miejsce będę trzymał. Oczywiście trzecie miejsce - również medalowe, będziemy trzymac dla wirka57. Panowie !!! Jak tylko się dowiem , że jadę sam to Wasze medalowe pozycje (kolejność) mogą być zagrożone . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepciak Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 finger - rozumię, że wieziesz dla mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
finger Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Lepciak, Gdzie ... trzech się bije tam czwarty korzysta Pal licho kto będzie pierwszy , grunt , żeby z :) czekał !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepciak Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Ja z pewnością przyjadę z sześciopakiem: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts