petek Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?p=38401&sid=214135d81e5f4e85ec507e4301b369a7#38401 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowa_77 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Osobiście Dacia logan MCV zawsze mi się podobała. Lubię po prostu auta użytkowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Osobiście Dacia logan MCV zawsze mi się podobała. Lubię po prostu auta użytkowe. To prawda Takich aut praktycznie nie ma . Prosta, sprawdzona, mało kłopotliwa konstrukcja, przestronność, rozsądna cena - potrzebny był i jest taki samochód. Również cenie takie auta - do pracy i na codzień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petek Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 Hej, ale mi chodziło o wersję z podanego linku, a nie o zwykłe MCV. Parę zdjęć jest też tu: http://www.roadlook.pl/aktualnosci/caravan-salon-dsseldorf-2009-dacia-hymer-young-activity-van-iii_3.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Hej, ale mi chodziło o wersję z podanego linku, a nie o zwykłe MCV Petek, a tak tylko z Sową sie rozmarzyliśmy PS. Oglądałem autko z linku - fajnie zrobione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stef Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Fajne autko. Dacia z tego co czytałem projektowana była na drogi tureckie, więc ma mieć niby zawieszenie przystosowane również na nasze drogi. Tak z ciekawości powiem, że znajomi mają Volkswagen'a Caddy i podróżują tym autem w 4 osoby - rodzice + 3 dzieci. Oczywiście używają go również jako miejsca noclegowego. Dodatkowo zrobili sobie kawałek namiotu - przedsionek który się mocuje fajnie do otwartej tylnej klapy i jest naprawdę duuużo miejsca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skoli Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Osobiście Dacia logan MCV zawsze mi się podobała. Lubię po prostu auta użytkowe. To prawda Takich aut praktycznie nie ma . Prosta, sprawdzona, mało kłopotliwa konstrukcja, przestronność, rozsądna cena - potrzebny był i jest taki samochód. Również cenie takie auta - do pracy i na codzień Wy tak serio ,czy jaja sobie robicie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 jak dla mnie to troche za małe autko do takiego przeznaczenia minimum to busik żeby można było tworzyć coś w rodzaju kampera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Wy tak serio ,czy jaja sobie robicie Na serio , tu nawet piszą że : cytat : A ja wam powiem że niema lepszej bryki niż TICO. Tak więc zrozum , że pkt. widzenia zależy od pkt. siedzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max1978 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 a dla mnie to na wyjazdy na dwa dni na rybki to tylko grandzik,mam materac 150cm na 200cm i tv z dvd pod sufitem i co mi więcej potrzeba wieczorkiem ,a taki loganik to maleństwo w środku i tak wyposażony to pewnie kosztuje z 60 tysi albo i więcej.Za takie pieniążki to można sobie kupic naprawdę fajnego i młodego vana co i szafę przewiezie a budkę to i 2tony uciągnie(moja ma dmc 1300kg to nawet nie czuję za bardzo jak ja ciągnę) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janus Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Wy tak serio ,czy jaja sobie robicie Nie no oczywiście, że chłopaki się na....ją Przecież powszechnie wiadomo, że tylko jedna, no może dwie marki samochodów są dobre, a i to przedwojenne Cała reszta to ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desperos Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Już ktoś kiedyś na to wpadł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Już ktoś kiedyś na to wpadł To były nakładki specjalnie robione pod saaby Podobno na forum saaba można więcej o tym poczytać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desperos Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Wpadłem na to zdjęcie przypadkowo,sam myślę o zakupie saaba 9-3i taka nakładka to piękna sprawa na wypady wędkarskie coby ogonka nie targać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 saaba 9-3i taka nakładka to piękna sprawa ciekawe w którym miejscu jest to piekne gdzieś na forum zapodałem kilka fotek tego wynalazku i jak dla mnie to mało atrakcyjnie ów pojazd wygląda a i z funkcjonalnością pewnie dobrze nie jest Zdecydowanie wolałbym coś w rodzakju Vito, T5 itp a na szybki wypad na rybki to Parner, Kangoo, Caddy itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts