Spablo1 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Czy są chętni na wspólny wyjazd z Poznania do Nieborowa ? My chcemy wystartować w piątek w godzinach wczesno popołudniowych. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszamy do karawany :ok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 My chętni byśmy byli tylko chcemy ruszyć wczesnym rankiem piątkowym więc popołudniu to już na miejscu rozstawieni będziemy Ale jak by się coś zmieniło to damy znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymar Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 A może ktoś z Bydgoszczy lub okolic wybiera się wczesnym rankiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymar Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Nie dopisałem, że w piątek. Fajnie byłoby w kolumnie jechać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
California Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 A może ktoś z Bydgoszczy lub okolic wybiera się wczesnym rankiem? Witam, mógłbym się dołączyć lecz wyjechać mogę dopiero jak córka wróci ze szkoły czyli około 13-15, będę wiedział dopiero we wtorek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymar Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Witaj Solifer Artic Chcemy z Kiką wziąć urlop na piątek i wyjechać wcześnie rano, tj. około 7.00. Będziemy przejeżdżać obok Twojego ładnego miasta, ale niestety dużo wcześniej. Myślę, że nic straconego bo powrót możemy zrobić w kolumnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts