dani Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Zapraszamy wszystkich chętnych na spotkanie w Brennej 12-13 Września.Razem z Adje & Grace i Trafko organizujemy spotkanie Południowców . Będzie Coś w kotle forumowym , nie zabraknie prażonek i kiełbasek z ognia może szaszłyki albo kaszanka z grilla . Spotkanie odbędzie się na kempingu Brenna Leśnica (za kościołem w Leśnicy ok. 100m w lewo na mostek) to mały kemping pod lasem na spotkanie jest ok. Pozdrawiamy wszystkich i zapraszamy Lista chętnych na spotkanie: 1. Dani 2.Adje & Grace 3.Trafko 4.Serek 5.Leszek 6.Okaryn 7.Janus 8.Ara ? 9.Pianim ? 10.Szymon 79 11.Michalc 3 ? 12.Daniel d11 13.Arkadiuszg5 14.Andrzej z żonką Ewą 15.Bale 76 16 Yabulon 17.Track222 18.Janusz s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Oficjalnie chcę zaprezentować żeliwny kociołek który załatwiłem Adje. Mam nadzieje ,że będzie dobrze służył. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ara Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Witam! Czy ten kemping to "Jarowiska" ? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 ooo super , 12 wrzesnia moja mamcia ma urodzinki , ale w niedzielę postaramy się byc samym holownikiem , co by spróbować tych pyszności ...hehe bede w kontakcie z Wami... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Razem z Adje & Grace i Trafko organizujemy spotkanie Południowców . Będzie Coś w kotle forumowym , nie zabraknie prażonek i kiełbasek z ognia może szaszłyki albo kaszanka z grilla . Jak patrzę kto organizuje to już mam pewność że warto jechać,na pewno będzie ciekawie Wstępnie deklarujemy swój przyjazd . Przy tej odległości ciągnięcie ogonka na krótki wypad nie ma dla nas sensu ale dani obiecał się porozglądać w okolicy za noclegiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 Czy ten kemping to "Jarowiska" ? tak to kemping Jarowiska http://www.trivago.pl/brenna-114016/hotele/jarowiska-996281Z racji że to już prawie jesień pogoda może być wybraliśmy kemping na którym jest duże zadaszenie kemping może nie rewelacja ale liczy się atmosfera na spotkaniu zapraszamy ara, Oficjalnie chcę zaprezentować żeliwny kociołek który załatwiłem Adje.Mam nadzieje ,że będzie dobrze służył Marcin kociołek trza wypalić i pokropić to podstawa żeby dobrze służył Wstępnie deklarujemy swój przyjazd . Przy tej odległości ciągnięcie ogonka na krótki wypad nie ma dla nas sensu ale dani obiecał się porozglądać w okolicy za noclegiem. załatwi się i noclegi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janus Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Byłby to grzech, gdybym nie zareagował na tak miłe zaproszenie Zatem, jak nic nie nawali to będziemy P.S. Także z kociołkiem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Marcin kociołek trza wypalić i pokropić to podstawa żeby dobrze służył Ja swój wypaliłem osobiście i sam szew Rysiaczek w Warce mógł spróbować specjału z niego. stan surowy W środku też surowo ostatnia fotka stanu surowego odpalamy jeszcze to nie to gotowe ostudzić i robić duszonki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pianim Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Witam, a czy nowi forumowicze też są zaproszeni? Jak żonak i córka będą miały ochote to wpadniemy. Niedaleko mamy ale byłby to nasz pierwszy wyjazd z rodzinny z przyczepa, która mamy od tygodnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 pianim, Nie pytaj tylko przyjeżdżaj miejsca wystarczy dla wszystkich Trzeba szampanem pokropić nowy zakup janus, kociołek możesz zabrać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekkow Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Dlaczego zawsze jak jest jakaś impreza to ja muszę pracować ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Dlaczego zawsze jak jest jakaś impreza to ja muszę pracować ? Znam ten ból Ja miesiąc wcześniej załatwiałem wolne i może się uda. Jak nie to oddam krew ,wolne na telefon i opieka na dziecko. Potem tylko podpisać biały papier i na zieloną trawkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon79 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Dlaczego zawsze jak jest jakaś impreza to ja muszę pracować ? też to znam ale tym razem mam tylko 100km i możliwe ze wpadne popołudniu w sobote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalc3 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Jarekkow - z Bielska, to masz rzut beretem. No, może obciążonym. 12 - 13? Hmmm... to może by się pojawili tacy z okolic Mikołowa? Spróbuję żonkę naciągnąć. Córa pewno jak usłyszy o wyjeździe, to nie będzie problemu, ale muszę się jeszcze upewnić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalc3 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 A.. poproszę jeszcze o info - jak z sanitariatami, czy umycie się we wrześniu w tamtejszej łazience nie będzie wyczynem? Czy w nocy do toalet da się dojść? Takich kilka szczególików bym poprosił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts