e.waliszewska Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 SZUKAM PRZYCZEPY KEMPINGOWEJ dla 6 osob, zadbana, w przedziale cenowym 20000-25000 PLN, rocznik od 1999 wzywz Bede wdzieczna za pomoc w szukaniu i podawaniu pomyslow (miejsc), gdzie moge znalezc interesujaca mnie przyczpe dla mojej Rodziny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 e.waliszewska, napisz jeszcze z jakiego regionu kraju jesteś i ile Twój holownik jest w stanie pociągnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e.waliszewska Posted August 24, 2009 Author Share Posted August 24, 2009 e.waliszewska, napisz jeszcze z jakiego regionu kraju jesteś i ile Twój holownik jest w stanie pociągnąć. mazowieckie Warszawa Mamy fiata ducato, hak o uciagu 2000kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 SZUKAM PRZYCZEPY KEMPINGOWEJ Wszystko ok tylko proszę nie robić mi giełdy ogłoszeń z forum Na ogłoszenia są przeznaczone specjalne miejsca. Np tu: http://www.karawaning.pl/component/option,com_marketplace/Itemid,45/ Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts